Bu Windows 10 yeniləmə pəncərəsini bağlamaq mümkün deyil

microsoft

Hər kəs, Microsoft-un istifadəçilərin yenilənməsini təmin etmək üçün istifadə etdiyi qəribə metodları bilir yeni Windows 10, lakin bu gün onsuz da bu uzun siyahıya bir əlavə etməliyik. Və son saatlarda bir neçə istifadəçinin a bağlamaq mümkün olmayan yeni əməliyyat sisteminə pəncərəni yeniləyin nə qədər çalışsaq da.

Pəncərədə, Redmonddan olanlar dərhal Windows 10-a yeniləmək istədiyimizi və ya müəyyən bir tarixə təxirə salmağı seçdiyimizi seçməyimizə imkan verir. Əlbətdə ki, ya bu şəkildə yeniləyirsiniz, ya da satışları ən azı ənənəvi bir şəkildə bağlaya bilməyəcəksiniz. "Birdən" bağlasanız, heç bir problem olmayacaq.

Bir neçə istifadəçinin təqdim etdiyi ekran görüntüsünə baxsanız, nə pəncərəni bağlamaq üçün bir düymə, nə də təklif olunan seçimləri və funksiyaları ləğv etmək seçimi var. Bunu necə bağlayacağınızı bilmirsinizsə və yeni Windows 10 haqqında eşitmək belə istəmirsinizsə, tapşırıq menecerindən bu zəhlətökən pəncərəni bağlaya bilərsiniz.

Windows 10

Microsoft Windows 10-u daha çox istifadəçiyə daha yaxşı göstərməyə çalışırBaxmayaraq ki, son zamanlarda bu cür tətbiqetmələr çox yaygındır. Bəlkə Satya Nadella, istifadəçiyə tam sərbəstlik versəydi və məcburi yeniləmələrlə, bağlanmayan pəncərələrlə və başqa bir çox hiylə ilə təzyiq göstərməsəydi, yeni əməliyyat sistemi ilə daha yaxşı nəticələr əldə edəcəkdi.

Bağlana bilməyən Windows 10 yeniləmə pəncərəsi kompüterinizdə göründü?. Bu yazıya və ya olduğumuz sosial şəbəkələrdən hər hansı birinə şərh vermək üçün ayrılmış yerdə bizə məlumat verin.


Şərh yazan ilk kişi olun

Şərhinizi buraxın

E-poçt ünvanından dərc olunmayacaq. Lazım alanlar qeyd olunur *

*

*

  1. Verilərdən məsul: Miguel Ángel Gatón
  2. Verilənlərin məqsədi: Nəzarət SPAM, şərh rəhbərliyi.
  3. Qanuniləşdirmə: Sizin razılığınız
  4. Məlumatların ötürülməsi: Qanuni öhdəlik xaricində məlumatlar üçüncü şəxslərə çatdırılmayacaqdır.
  5. Veri saxlama: Occentus Networks (AB) tərəfindən yerləşdirilən verilənlər bazası
  6. Hüquqlar: İstədiyiniz zaman məlumatlarınızı məhdudlaşdıra, bərpa edə və silə bilərsiniz.