Nola blokeatu Windows 10 jakinarazpenak

Windows 10

Windows 10 jakinarazpenak oso elementu erabilgarria dira. Haiei esker, sisteman gertatzen denaz jabetzen gara, aplikazio bakoitza ireki beharrik gabe. Erabili nahi ez dituzten erabiltzaileak badaude ere. Erabiltzaile hauentzat albiste ona dago, desgaitzea posible delako. Horrela, gogaikarriak iruditzen bazaizkizu, ez dituzu ikusi beharko.

Windows 10en gauza ona hori da jakinarazpenak guztiz aktibatzeko edo desaktibatzeko aukera ematen digu. Nahi izanez gero, programa edo aplikazioaren arabera banaka kudea ditzakegu. Ondoren, guztiz desaktibatzen ditugu.

Kasu hauetan ohi bezala, Windows 10 konfiguraziora joan behar dugu. Barruan sistemaren atalera joan behar dugu. Barruan sartuta, pantailaren eskuinaldean agertzen den zutabea begiratuko dugu eta bertan "Jakinarazpenak eta ekintzak" atalean klik egingo dugu.

Notificaciones

Atal honetan jasotzen ditugu jakinarazpenak konfiguratzeko aukerak sistemaren. Alderdi asko kudea ditzakegu, eta aukeretako bat erabat blokeatzea da. Hau da kasu zehatz honetan bilatzen ari garen funtzioa. Beraz, ondoan dagoen etengailua erabili besterik ez dugu.

Hau eginez, Windows 10eko jakinarazpen guztiak blokeatzen ari gara ordenagailuan. Ez dugu berriro jakinarazpenik izango ordenagailuan. Nahiz eta, noiznahi, iritziz aldatuz gero, berriro aktibatu ditzakegun, orain egin ditugun urrats berdinak eginez.

Windows 10-ek pertsonalizazio aukera ugari ematen dizkigu. Dena banan-banan kudea dezakezu eta aplikazio zehatz batzuetako jakinarazpenak blokeatu. Beraz, hori egiteko beste modu bat da, eta orain egin duguna bezain erraza da. Zer deritzozu jakinarazpenei buruz?


Idatzi lehenengo iruzkina

Utzi zure iruzkina

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatuta daude *

*

*

  1. Datuen arduraduna: Miguel Ángel Gatón
  2. Datuen xedea: SPAM kontrolatzea, iruzkinen kudeaketa.
  3. Legitimazioa: Zure baimena
  4. Datuen komunikazioa: datuak ez zaizkie hirugarrenei jakinaraziko legezko betebeharrez izan ezik.
  5. Datuak biltegiratzea: Occentus Networks-ek (EB) ostatatutako datu-basea
  6. Eskubideak: Edonoiz zure informazioa mugatu, berreskuratu eta ezabatu dezakezu.