Nola desgaitu urruneko laguntza Windows 10-en

Windows 10 logotipoa

Urruneko laguntza Windows 10-en oso erabilgarria izan daitekeen funtzioa da. Beste pertsona batek gure ekipamenduan sartu ahal izateko eta, horrela, arazo bat konpontzeko balio digu. Kasu askotan salba gaitzakeen arren, erasotzaileek noizean behin arriskuan jarri eta balia dezaketen funtzioa da.

Hori dela eta, erabiltzaile askok nahi dute desgaitu urruneko laguntza Windows 10 ordenagailuan. Beraz, ez dira erasotzeko zaurgarriak noiznahi. Noizean behin ordenagailuan funtzio hori baliatu duten erasoak gertatu dira.

Beraz, Windows 10 ordenagailuan erabiliko ez badugu, onena urruneko laguntza hau desaktibatzen badugu. Lehenik eta behin abantaila bat ireki behar dugu ordenagailuan exekutatzeko. Irabazi + R tekla konbinazioa erabiltzen dugu. Ondoren, leihoa irekitzen denean komando hau idatzi behar dugu: SystemPropertiesAdvanced. Sartu sakatu dugu.

Desgaitu urruneko laguntza

Sistemaren propietateen leihoa irekitzen da. Bere barruan behar dugu joan urruneko sarbidearen fitxara, horren goialdean ikusten duguna. Haren gainean klik eginez gero, aukera berri batzuk agertzen dira pantailan. Urruneko mahaigaineko atala aztertu behar dugu.

Ikusten dugu hor bi aukera ditugula, urruneko konexioak baimendu eta ez onartzeko. Windows 10 urruneko laguntza aktibatuta badugu, baimendu ez klik egin beharko dugu. Modu honetan laguntza hau ordenagailuan desaktibatzen ari gara. Behin eginda, onartzen dugu.

Ditugun urrats sinple hauekin urruneko laguntza desaktibatu du gure ordenagailuan. Zenbait kasutan, prozesua desegin nahi baduzu, urrats berdinak egin ditzakezu. Beraz, oso erraza da uneoro aktibatzea edo desaktibatzea. Windows 10-en urruneko laguntza erabiltzen al duzu?


Idatzi lehenengo iruzkina

Utzi zure iruzkina

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatuta daude *

*

*

  1. Datuen arduraduna: Miguel Ángel Gatón
  2. Datuen xedea: SPAM kontrolatzea, iruzkinen kudeaketa.
  3. Legitimazioa: Zure baimena
  4. Datuen komunikazioa: datuak ez zaizkie hirugarrenei jakinaraziko legezko betebeharrez izan ezik.
  5. Datuak biltegiratzea: Occentus Networks-ek (EB) ostatatutako datu-basea
  6. Eskubideak: Edonoiz zure informazioa mugatu, berreskuratu eta ezabatu dezakezu.