Nola deskonektatu edo kendu sarbide azkarreko menu-elementua Windows 10-en

Windows 10

Windows 10-ek gure taldean normalean nola lan egiten dugun ikasten du irtenbideak eskaintzeko lehen munduko arazoak egunerokoan aurrez aurre ditugunak. Seguruenik, normalean direktorio jakin batzuekin lan egiten badugu, kontuan izan dugu ezarri sarbide azkarreko menuan.

Sarbide azkarreko menu hau esploratzailearen eskuinaldean dago, fitxategia gordetzean edozein aplikaziotatik sarbidea dugun esploratzailea. Hala ez bada, Windows 10 automatikoki arduratuko da direktorio hori sarbide azkarreko atalean gehitzeaz, horretarako sartu azkar (barkatu erredundantzia).

Modu natiboan, Windows-ek gure ordenagailuko Sarbide Azkarraren menuan eskaintzen digu, mahaigainerako sarbidea, deskargak, dokumentuak, irudiak ... Aldizka beste edozein direktorio erabiltzen badugu, hau atal honetan ere aurkituko duzu, edo eskuz gehitu badugu.

Proiektu edo lan batean lan egiteari uzten diogunean, litekeena da zentzurik ez izatea sarbide azkar hori mantentzea, sar zaitezke azkarra, egin dezakezun gauza bakarra denbora behar izaten ari da benetan behar dugun lekua aurkitzekoHori dela eta, onena kentzea da.

Nola ezabatu sarbide azkarreko karpeta Windows 10-en

Ezabatu sarbide bizkorreko karpeta

Windows Explorer-en egiturarekin lotutako eragiketa izanik, oso erraza da prozedura hori segundo batzuk beharko ditu jarraian zehazten ditudan urratsak jarraituz:

  • Lehenik eta behin, Windows Explorer ireki eta ezabatu nahi dugun lasterbidera joan behar dugu.
  • Ondoren, egin klik eskuineko botoiaz direktorio horretan eta hautatu Ainguratu Quick Access-etik.

Karpeta okerra badugu eta sarbide bizkorreko karpeten zerrendara gehitu nahi dugu berriro, karpetara joan behar dugu, eskuineko botoia sakatu eta Ainguratu sarbide bizkorrera aukeratu behar dugu.


Idatzi lehenengo iruzkina

Utzi zure iruzkina

Zure helbide elektronikoa ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak markatuta daude *

*

*

  1. Datuen arduraduna: Miguel Ángel Gatón
  2. Datuen xedea: SPAM kontrolatzea, iruzkinen kudeaketa.
  3. Legitimazioa: Zure baimena
  4. Datuen komunikazioa: datuak ez zaizkie hirugarrenei jakinaraziko legezko betebeharrez izan ezik.
  5. Datuak biltegiratzea: Occentus Networks-ek (EB) ostatatutako datu-basea
  6. Eskubideak: Edonoiz zure informazioa mugatu, berreskuratu eta ezabatu dezakezu.