Hogyan törölheti a megerősítő mezőt, amikor fényképeket töröl a Fotók alkalmazásból

fotók törlése

Néha láthatjuk, hogy a Microsoft még mindig horgonyzott a múltban. Bár egy nagyon idegesítő példa található a Photos és a Paint alkalmazásokban, két alkalmazásban, amelyeknek együttesen és nem önállóan kell kínálniuk a funkciókat, mivel arra kényszerít bennünket, hogy egyik alkalmazásról a másikra változzunk attól függően, hogy mit akarunk csinálni.

A Fotók ideális alkalmazás a képek megtekintéséhez, kivágásához, kommentárok hozzáadásához ... de nem azért, hogy egy képet átméretezzünk egy adott mértékig, ehhez a Paint alkalmazást kell használnunk. Ha nincs szüksége átméretezésre, akkor a Fotók nagyszerű alkalmazás, de a.

A képek osztályozása vagy törlése során az utóbbi esetben mindig találunk egy párbeszédpanelt arra kényszerít minket, hogy erősítsük meg a kép törlését. Ez kellemetlenné válik, ha a fényképek száma nagyon magas.

Szerencsére erre van lehetőségünk az a megerősítő mező nem jelenik meg valahányszor a törlés gombra kattintunk. Hogyan? Az alábbi lépéseket követve megakadályozhatja a párbeszédpanel megjelenítését, amikor képet töröl a Fotók alkalmazásból.

fotók törlése

  • Első lépésként nyissa meg az alkalmazást úgy, hogy duplán kattint egy képre, vagy a Windows 10 Start menüjében keresi az alkalmazást a neve alapján: Fotók.
  • Ezután kattintson a vízszintesen és tovább igazított három pontra konfiguráció.
  • Most meg kell találnunk a Megjelenítés és kiadás szöveget, és törölni kell a jelölőnégyzetet A párbeszédpanel megjelenítése a törlés megerősítéséhez.

Az összes kép, amelyet kitörölünk, elmegy közvetlenül a lomtárba, tehát ha hibát követtünk el az egyik törlésével, akkor csak a lomtárba kell mennünk, hogy gyorsan helyreálljon.


Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.