Cara ndownload lan nginstal Windows 11

Windows 11

Microsoft bubar Windows 11 ing versi pungkasane, mula saiki pangguna bisa nginstal ing komputer, manawa kompatibel utawa ora resmi, sing bakal dibahas mengko ing artikel iki sing uga nuduhake sampeyan cara ndownload lan nginstal Windows 11.

Anyar anyar sing ditemokake ing Windows 11 yaiku pangowahan desain, tata letak sing ngalihake item bar tugas menyang tengah lan mbusak kothak telusuran. Anyar anyar Windows 11 sing penting yaiku ngasilake widget, sing wis ndeleng pratinjau ing update paling anyar Windows 10.

Syarat Windows 11

PC nganggo Windows 11

Sajrone presentasi resmi Windows 11, Microsoft ngumumake yen mung komputer kanthi prosesor Intel Core Generasi 8 utawa luwih dhuwur, AMD Ryzen 2 utawa luwih dhuwur lan Qualcomm Series 7 utawa sing luwih dhuwur bakal kompatibel karo versi anyar iki.

Sawetara dina sadurunge dirilis versi final, perusahaan kasebut ngumumake ngilangi sarat kasebut lan kabeh pangguna sing duwe lisensi resmi Windows 10 bisa nganyari menyang Windows 11 tanpa masalah.

Nanging, dheweke uga ngumumake yen komputer ora memenuhi syarat minimal, komputer bisa uga masalah kompatibilitas saiki lan uga ora bakal nampa nganyari.

Ing kene kita nuduhake sampeyan syarat minimal sing dibutuhake supaya bisa nginstal Windows 11 ing tim sampeyan.

  • Prosesor: Prosesor kanthi 2 utawa luwih 64-bit core ing 1 GHz utawa luwih dhuwur.
  • Memori RAM: 4 GB
  • Panyimpenan: Kanggo nginstal Windows 11, sampeyan kudu nduwe panyimpenan 64 GB utawa luwih ing komputer.
  • firmware: Kudu ndhukung mode Boot Aman
  • Kertu grafis: Kompatibel karo driver DirectX 12 utawa WDDM 2.0.
  • TPM: Modul Platform sing dipercaya 2.0
  • Layar: Resolusi minimal sing dibutuhake yaiku 720p luwih saka 9 inci kanthi saluran 8-bit saben warna.
  • wong: Sampeyan butuh sambungan internet lan akun Microsoft kanggo ngaktifake versi Windows 11.

Yen kita ora cetha banget yaiku komponen saka tim kita, kita bisa nggunakake aplikasi sing kasedhiya dening Microsoft priksa manawa peralatan kita kompatibel karo Windows 11 utawa ora.

Lisensi Windows 11

Yen komputer sampeyan saiki dikelola nganggo lisensi Windows 10 resmi, nomer seri sing padha digunakake ing komputer supaya bisa digunakake, Sampeyan valid kanggo ngaktifake versi anyar Windows 11.

Yen sampeyan ora duwe nomer lisensi sing gampang, sampeyan bisa njupuk langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngerteni lan migunani nalika proses instalasi, kajaba sampeyan ora duwe ide nganyari langsung ing Windows 10.

temokake nomer serial Windows 10

  • Kita mbukak layar terminal liwat perintah CMD sing bakal ditulis ing kothak telusuran
  • Sabanjure kita nulis Piranti Lunak Path WMICService Lacak Entuk OA3xOriginalProductKey ing baris printah.

Yen cara iki ora bisa digunakake, mesthi ora bisa, kita bakal bisa nggunakake aplikasi ShowkeyPlus, aplikasi sing bisa didownload kanthi gratis Link iki.

Lan dakkandhakake iku ide sing ala amarga sampeyan bakal nyeret kabeh masalah operasi manawa tim sampeyan lagi nandhang sangsara. Sing paling sampeyan bisa nindakake yaiku instalasi sing resik kanthi nggawe serep sadurunge.

Cara ndownload Windows 11

Download Windows 11

Siji-sijine cara resmi kanggo download Windows 11 Liwat situs web Microsoft. Aja download versi Windows saka kaca sing dudu Microsoft, amarga sampeyan bisa nemokake kejutan sing ora nyenengake.

Microsoft kasedhiya kanggo kita 3 cara sing beda kanggo ndownload Windows 11:

Wisaya persiyapan Windows 11

Si sampeyan ora duwe akeh ilmu komputer lan sampeyan ora pengin rumit urip kanthi instalasi, kita kudu milih opsi iki.

Wisaya Instalasi Windows 11 ngidini kita ndownload versi Windows anyar iki lan instal ing sisih ndhuwur salinan Windows 10 sing wis diinstal ing komputer.

Kanthi cara iki, kabeh data sing saiki duwe ing komputer bakal dijaga lan bakal kasedhiya nalika instalasi Windows 11 wis rampung.

Yen ide sampeyan liwat nggawe ngeruk nginstal, opsi iki dudu sing sampeyan goleki.

Gawe Media Instalasi Windows 11

Pilihan iki ngidini kita download salinan Windows 11 lan gawe media instalasi kanggo nginstalSalah siji stick USB utawa DVD drive.

Sawise nggawe dhukungan sing dibutuhake kanggo nganyari, kita kudu urip maneh komputer lan ngakses BIOS boot komputer saka drive ing endi kita wis duwe salinan Windows 11 sing wis diinstal.

Yen sampeyan pengin tindakake instalasi Windows 11 sing resik, opsi iki sampurna.

Download Gambar Disk Windows 11 (ISO)

Yen pancen pengin download Windows 11 ISO, ISO sing mengko bisa disalin menyang drive eksternal kanggo nginstal ing komputer, iki minangka pilihan sing sampeyan butuhake.

Yen wis mbukak zip gambar ISO ing drive sing pengin diinstal Windows 11, mula kudu restart komputer lan gunakake drive kasebut kanggo boot kaping pisanan tim.

Cara nginstal Windows 11 saka Windows 10

Upgrade menyang Windows 11

Cara liya sing bisa digunakake kanggo nginstal Windows 11 ing komputer anyar yaiku liwat nganyari Windows.

Yen komputer kompatibel karo Windows 11, ing bagean kasebut Update Windows, sing ana ing opsi konfigurasi Windows (Kontrol + i) pesen bakal ditampilake sing ngundang kita ndownload lan nginstal Windows 11.

Kita mung kudu tindakake langkah-langkah sing ditampilake ing layar lan ngenteni tim rampung. Kabeh data sing wis disimpen ing komputer bakal dijaga, nanging ora bakal nggawe cadangan yen proses gagal nalika instalasi.

Komputerku ora kompatibel karo Windows 11

mriksa syarat Windows 11

Jagad iki ora mungkasi amarga komputer sampeyan ora bisa nganyari menyang Windows 11, kaya sing diumumake Microsoft Windows 10 bakal terus duwe dhukungan resmi nganti 2015, dadi isih ana 4 taun supaya bisa ngganti peralatan sadurunge ora nampa nganyari keamanan.

Sampeyan kudu nginstal Windows 11 tanpa nganyari utawa tetep ing Windows 10 kanthi nganyari

Pitakonane mangsuli dhewe. Windows minangka sistem operasi desktop paling digunakake ing saindenging jagad, dadi kanca liyane ngupayakake nggawe piranti lunak angkoro kanggo sistem operasi iki, dudu kanggo macOS utawa Linux, pangsa pasar kurang saka 10%.

Ing masyarakat teknologi sing kita urip, nganyari keamanan perlu kaya mangan. Ora seneng nganyari keamanan minangka risiko sing penting banget kanggo keamanan lan tim sing ora kudu kita lakoni.

Antivirus dheweke ora nglindhungi kita saka kerentanan ing sistem, kerentanan sing digunakake peretas kanggo ngakses peralatan kita. Nggunakake kerentanan ing sistem operasi luwih nguntungake lan efektif tinimbang nggunakake aplikasi kanggo nyebar kabeh jinis malware.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)