Layanan Cloud Storage paling apik kanggo Windows

Windows

Sanajan sampeyan ora ngerti, yen sampeyan nggunakake akun Gmail, Apple utawa Microsoft, akun karo papan panyimpenan maya, papan sing cilik banget lan winates, nanging sampeyan duwe. Kanggo sawetara wektu saiki, perusahaan gedhe wis milih jinis layanan iki sing ngidini kita nyimpen data lan salinan serep kanthi keamanan total.

Ing pasar kita bisa nemokake, saliyane telung gedhe sing wis kasebut, nomer akeh alternatif, alternatif sampurna bener yen kita ora looking for a integrasi sampurna karo platform liyane lan utamané karo aplikasi. Yen sampeyan pengin ngerti apa platform panyimpenan maya paling apik Aku ngajak sampeyan tetep maca.

Apa layanan panyimpenan awan?

Sadurunge ngomong babagan platform panyimpenan maya sing beda, kita kudu ngerti apa awan kasebut: minangka sumber daya sing bisa ditindakake remot akses online, kanthi gratis utawa kanthi ragad.

Platform panyimpenan padha karo panyimpenan perabot, nanging tinimbang ngisi kothak, sampeyan ngisi akun panyimpenan awan nganggo file sampeyan.

Lokasi nyata file sampeyan biasane ana ing pusat data, ing server, ing hard drive utawa ing drive solid state banget, adoh banget saka kita.

OneDrive

OneDrive

OneDrive minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae ajeg nggunakake aplikasi Windows lan kantor sing perusahaan kasedhiya kanggo kita.

Nawakake integrasi sing sampurna karo Windows lan aplikasi Office liyane, kalebu manajer email Outlook lan babagan fungsi, Wis sethitik utawa ora meri liyane saka platform.

Ngidini kita nuduhake file karo wong liya, sanajan dheweke dudu pangguna OneDrive (nggawe ijin sing cocog), lan kemampuan kanggo nyunting file kanthi online tanpa kudu ngundhuh yaiku tim kita.

Yen sampeyan duwe akun Microsoft, sampeyan duwe ruang 5 GB kanthi gratis, papan sing kita bisa nindakake sethithik utawa ora. Nanging, kanthi dhuwit sithik, sampeyan bisa nggedhekake ruang nganti 100 GB.

Yen sampeyan nggunakake Microsoft 365 (biyen dikenal minangka Office 365) papan panyimpenan maya iku 1TB, papan sing kita uga bisa nggedhekake yen tiba cendhak dening mbayar sethitik liyane.

El ukuran file maksimal sing bisa diunggah menyang platform iki yaiku 250 GB. Wis aplikasi kanggo iOS lan Android.

Google Drive

Google Drive

Google Drive minangka platform paling digunakake ing saindenging jagad amarga nawakake integrasi sing sampurna karo Android lan layanan Google liyane, kayata Gmail. Gratis, nawakake ruang panyimpenan 15 GB.

Wis aplikasi kanggo Windows, aplikasi sing diinstal ing komputer kita minangka siji unit panyimpenan liyane lan ngidini kita milih folder lan direktori sing pengin didownload menyang komputer, tanpa kudu duwe salinan sing tepat saka kabeh konten ing komputer.

Antarmuka web Iku ora salah siji sing paling apik ing pasar, cacat sing ditambah kanthi nggunakake aplikasi kanggo Windows lan macOS. Drive uga nggabungake teknologi telusuran lan intelijen buatan Google sing kuat, bisa uga salah sawijining sing paling apik ing donya.

iCloud

iCloud

La solusi sing Apple nawakake kanggo kabeh pangguna Windows kanggo nyimpen file ing méga diarani iCloud. Platform iki, sing nawakake 5 GB ruang gratis kanggo kabeh pangguna sing duwe ID Apple, lan kasedhiya ing wangun aplikasi sing bisa didownload saka Microsoft Store.

Aplikasi iki, bakal nggawe folder ing komputer kita, folder ing ngendi kita bisa milih file lan direktori sing bisa didownload menyang komputer supaya bisa digunakake tanpa kabeh isi disimpen ing komputer.

El ukuran file maksimum sing bisa diunggah menyang platform iki yaiku 50 GB nalika nerbitake artikel iki, ketinggalan adoh dibandhingake karo OneDrive, sing ukuran maksimal 250 GB.

iCloud Apple ora kasedhiya kanggo Android, iki minangka titik paling negatif babagan kompatibilitas, sanajan kita bisa ngakses liwat iCloud.com saka browser web.

Dropbox

Dropbox

Dropbox minangka salah sawijining platform panyimpenan maya paling tuwa ing pasar. Nyatane, iki minangka perusahaan pertama sing wiwit luwih saka sepuluh taun kepungkur nawakake layanan jinis iki.

Saiki, amarga integrasi Google, Microsoft lan Apple karo platforme, panggunaane utamane nyebar antarane perusahaan gedhe lan ora antarane individu.

Nawakake kita a aplikasi kanggo Windows lan macOS, uga aplikasi kanggo piranti iOS lan Android. Kanthi cara asli, nawakake panyimpenan 2 GB, papan sing ora bisa ditindakake.

MEGA

 

Daya tarik utama sing ditawakake Mega yaiku 20 GB papan panyimpenan awan sing nawakake kita lan kasedhiya ing kabeh platform lan sistem operasi ing pasar.

Kaya platform liyane, nawakake kita enkripsi end-to-end saliyane kanggo otentikasi rong faktor kanggo nyegah wong sing ora dingerteni ngakses data kita.

Nalika kita nuduhake file, kita bisa nyetel ijin pangguna, nambah pangayoman sandi lan nyetel tanggal kadaluwarsa kanggo pranala.

Ora ana kemungkinan ngowahi file kanthi cara sing dienggo bareng, ora ana ing aplikasi desktop utawa ing antarmuka web, sing mbatesi produktivitas pangguna.

MEGA iku pilihan apik kanggo sing looking upload foto, video lan dokumen kanthi aman, nanging padha ora perlu akeh embellishment ing departemen liyane.

Platform panyimpenan maya MEGA uga kasedhiya saka Windows lan macOS, kanggo Android lan iOS.

Kang luwih murah?

Yen kita keganggu mriksa rega macem-macem tanduran panyimpenan saka platform kasebut sing kasedhiya ing pasar, kita bisa ndeleng kepiye saben wong, pancen kabeh wong, padha kurban kita prices padha ing plans panyimpenan padha.

Iki nggampangake pilihan pangguna, amarga sampeyan mung kudu milih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan, sistem operasi sing bisa digunakake, kompatibilitas karo aplikasi ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)