Solusi kanggo "Windows mblokir piranti lunak iki amarga ora bisa verifikasi pabrikan"

aplikasi windows dikunci

Yen sampeyan wis nyoba nginstal aplikasi ing komputer lan Windows nuduhake pesen «Windows mblokir piranti lunak iki amarga ora bisa mriksa pabrikan»Sampeyan wis teka ing artikel sing bener. Babagan pisanan sampeyan kudu ngerti babagan pesen iki yaiku Windows ngawasi keamanan sampeyan.

Windows minangka sistem operasi sing paling akeh dipigunakaké ing donya, saéngga dadi sistem operasi tujuan utama saka kanca-kanca saka alienNanging, ing taun-taun pungkasan, macOS entuk perhatian sing apik saka komunitas iki, sanajan isih ora cocog karo pentinge Windows.

Carane Microsoft Ngatur Keamanan Windows

Nalika Microsoft ngluncurake versi Windows anyar, ora mung prihatin yen bisa digunakake kanthi bener, nanging uga kalebu piranti keamanan sing beda supaya pangguna, pribadi utawa perusahaan, bisa kanthi aman.

Windows Defender

Windows Defender yaiku Antivirus Microsoft dibangun ing Windows 10 lan versi mengko. Antivirus iki dianggep minangka salah sawijining sing paling apik ing pasar, antivirus sing uga gratis lan dianyari saben dina.

SmartScreen

SmartScreen minangka platform keamanan Windows sing kasedhiya karo Windows 8 lan minangka bagean saka Windows Defender. Fungsi iki nglindhungi kedhaftar saka app disreputable sing menehi prilaku sing ora dikarepke.

Kabeh aplikasi sing kasedhiya ing Microsoft Store, teka saka pangembang sing diidentifikasi lan operasi wis diverifikasi, supaya kita ora duwe masalah nalika nginstal.

Nanging, Microsoft Store ora ngontrol isi web aplikasi sing wis diundhuh saka toko sampeyan iki ngendi fitur SmartScreen teka menyang muter.

TPM 2.0 chip

Kanthi Windows 11, amarga mbutuhake keamanan tambahan, Microsoft nambahake dhukungan kanggo chip TPM 2.0, chip sing nggawe alangi liwat hardware piranti kasebut supaya aplikasi ora bisa ngakses data sensitif sing disimpen ing njero.

Solusi kanggo Windows mblokir piranti lunak iki amarga ora bisa verifikasi pabrikan

Cara 1

Windows nglindhungi PC sampeyan. Windows Defender SmartScreen ngalangi aplikasi sing ora dingerteni diwiwiti. Yen mbukak aplikasi iki, sampeyan bisa uga duwe komputer ing resiko. Informasi luwih lengkap

Yen sampeyan wis nemokake iku Windows wis mblokir instalasi aplikasi sing wis diundhuh liwat SmartScreen, tinimbang mateni proteksi iki ing Windows (opsi ora tau dianjurake), pilihan sing paling apik yaiku ngliwati larangan kasebut nindakake langkah-langkah ing ngisor iki.

aplikasi windows dikunci

Ing jendhela sing judhul artikel iki, sampeyan bisa ndeleng gambar sing bakal ditampilake nalika SmartScreen ngalangi panginstalan aplikasi. Ing jendhela kasebut, kita duwe rong pilihan:

  • informasi luwih lengkap
  • Aja mlayu

Yen kita klik ing pilihan informasi luwih lengkap, gambar sing ngarahake baris kasebut bakal ditampilake, ngidini kita nginstal aplikasi kanthi ngeklik tombol kasebut Mlaku wae.

Kanthi cara iki, kita bakal bisa nginstal aplikasi sing fungsi SmartScreen mblokir native tanpa mbusak pangayoman Windows.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mateni fitur Smartscreen ing Windows 10

Cara 2

Sawise kita wis mbusak kabeh alat sing kasedhiya Microsoft kanggo ngatasi masalah keamanan potensial sing bisa ditemokake ing pangguna, kita bakal nuduhake sampeyan. Carane aku bisa ngatasi masalah iki.

Ora kaya antivirus liyane, Microsoft ngumpulake akeh data saka aplikasi sing diinstal lan pangguna konsekuensi ing sistem. Mula, ing sawetara kesempatan, sampeyan bisa nggawe kesalahan nalika mblokir aplikasi.

Yen sampeyan nemoni pesen iki, sampeyan bakal nyoba nginstal aplikasi sing ngemot patch kanggo ngaktifake aplikasi sing wis diinstal. ilegal diundhuh (pirate software).

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbukak kunci file sing dikunci dening SmartScreen

Nanging ora tansah. Gumantung ing versi Windows 10 sing sampeyan gunakake, bisa uga Windows wis ndeteksi aplikasi lan langsung dibusak saka komputer, supaya sampeyan ora bakal ngadhepi masalah iki, Windows wis dijupuk care saka njabut tanpa takon.

Ing kasus kasebut, Windows bakal nuduhake kabar sing ngandhani yen wis ana ndeteksi aplikasi angkoro ing komputer kita lan dheweke wis ngilangi langsung, tanpa takon kita, tanpa duwe pilihan kanggo milih.

Yen sampeyan ngandelake aplikasi sing pengin diinstal, mung siji-sijine solusi mateni fitur Windows SmartScreen, tumindak sing ora dianjurake saka Windows News.

mateni aplikasi blokir nginstal windows

  • Sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku ngakses opsi persiyapan Windows liwat trabasan keyboard tombol Windows + i utawa liwat setir pindah sing kita temokake ing menu wiwitan Windows.
  • Sabanjure, klik ing Nganyari lan keamanan.
  • Ing Nganyari lan keamanan, klik ing Keamanan Windows.
  • Sabanjure, kita kudu ngakses pilihan kasebut Kontrol aplikasi lan browser.
  • Ing kolom tengen, ing bagean Proteksi adhedhasar reputasi, klik ing Setelan Proteksi adhedhasar reputasi.
  • Pungkasan, jendhela anyar bakal mbukak ing ngendi kita kudu mateni pilihan kasebut Priksa app lan file.

Sanalika sampeyan mateni, Windows ora bakal nglaporake tim kita bisa uga rawan amarga ora bakal ngawasi aplikasi sing diinstal ing komputer.

Nanging, ora cukup, amarga kita uga kudu mateni pilihan sing kasedhiya Blokir aplikasi sing ora dikarepake, mbusak centhang ing Blokir aplikasi lan Blokir undhuhan kothak

Penting banget kanggo mbudidaya

Sawise sampeyan nginstal aplikasi kasebut, sing pertama sampeyan kudu nindakake yaiku ngaktifake maneh fungsi SmartScreen, anggere sampeyan pengin komputer tetep dilindhungi.

Yen nalika ngaktifake SmartScreen maneh, aplikasi sing wis diinstal mandheg utawa Windows mbusak sawetara data saka aplikasi kasebut lan aplikasi kasebut mandheg, sampeyan kudu nimbang kemungkinan lali babagan app.

Mateni SmartScreen kaya njupuk lawang saka omah sampeyan. Yen lawang omahmu dicopot, saben wong sing liwat bakal diundang mlebu lan njupuk kabeh sing dikarepake. Bab sing padha kedadeyan, nanging kanthi digital, yen kita mateni fungsi SmartScreen kanthi definitif.

Untunge, yen kita mateni fungsi iki, proteksi marang antivirus lan ancaman sing bisa didownload saka Internet, bakal terus operate, nanging dudu proteksi Windows nalika nginstal loro aplikasi lan tambahan kanggo browser kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)