វិធីបិទកម្មវិធីផ្ទៃខាងក្រោយក្នុងវីនដូ ១០

ដោយសារអ្នកកែច្នៃបានវិវត្តចំនួនការងារដែលពួកគេអាចអនុវត្តជាមួយគ្នាបានកើនឡើងដើម្បីជួយសម្រួលដល់ការប្រើប្រាស់ឧបករណ៍។ លើសពីនេះទៀតការវិវត្តន៍នេះអនុញ្ញាតឱ្យកម្មវិធីដំណើរការនៅក្នុងផ្ទៃខាងក្រោយទោះបីជា មិនបានបើកនៅក្នុងប្រព័ន្ធទេ។

កម្មវិធីដែលដំណើរការនៅលើផ្ទៃខាងក្រោយអាស្រ័យលើប្រភេទរបស់វាអាចក្លាយជាហេតុផលមួយដែលធ្វើអោយថ្មកុំព្យូទ័រឬស្មាតហ្វូនរបស់យើងអស់ល្បឿនលឿនជាងធម្មតាដូច្នេះវាងាយស្រួលក្នុងការធ្វើឱ្យវាអសកម្មប្រសិនបើយើងប្រើកុំព្យូទ័រយួរដៃនិងមួយចំនួន។ កម្មវិធីទាំងនេះ វាមិនចាំបាច់នៅក្នុងជីវិតប្រចាំថ្ងៃរបស់យើងទេ។

កម្មវិធីដែលជាធម្មតាដំណើរការនៅផ្ទៃខាងក្រោយទាក់ទងនឹងការផ្ញើសារឬពាក្យសុំអ៊ីមែលដោយសារតែភាពបន្ទាន់ដែលពួកគេផ្តល់ជូនយើង។ ទោះយ៉ាងណាក៏ដោយយើងក៏អាចរកឃើញកម្មវិធីផ្សេងទៀតដែលមិនមានហេតុផលច្បាស់លាស់ដែលកំពុងដំណើរការនៅក្នុងផ្ទៃខាងក្រោយដូចជាហ្គេមដើម្បីអាចផ្ញើការជូនដំណឹងអំពីដំណឹងឬរំindingកយើងឱ្យលេងហ្គេមខ្លះ។ ប្រសិនបើអ្នកចង់បង្កើនប្រសិទ្ធភាពការប្រើប្រាស់ថ្មរបស់កុំព្យូទ័រយួរដៃរបស់អ្នក ជាមួយវីនដូ 10 នេះជារបៀបបិទកម្មវិធីផ្ទៃខាងក្រោយដែលមិនចាំបាច់។

បិទដំណើរការកម្មវិធីផ្ទៃខាងក្រោយនៅក្នុងវីនដូ 10

  • ដំបូងយើងទៅជម្រើស ការកំណត់វីនដូ 10ដែលមានទីតាំងនៅខាងក្នុងប៊ូតុងចាប់ផ្តើមនៅផ្នែកខាងស្តាំនៃមុខម្ហូបហើយតំណាងដោយ cogwheel ។
  • បន្ទាប់យើងទៅជម្រើស ភាពឯកជន.
  • នៅក្នុងបង្អួចបន្ទាប់យើងផ្លាស់ទៅជម្រើស កម្មវិធីផ្ទៃខាងក្រោយដែលមានទីតាំងស្ថិតនៅជួរឈរខាងឆ្វេងហើយចុច។
  • នៅផ្នែកខាងឆ្វេងនៃអេក្រង់ជម្រើសដែលអនុញ្ញាតឱ្យដំណើរការកម្មវិធីនៅផ្ទៃខាងក្រោយនឹងត្រូវបានបង្ហាញ។ ខាងក្រោមនេះគឺជាកម្មវិធីទាំងអស់ដែលដំណើរការនៅផ្ទៃខាងក្រោយ។ នៅក្នុងផ្នែកនេះយើងត្រូវតែ ជ្រើសរើសកម្មវិធីទាំងអស់ដែលយើងមិនចង់បន្តដំណើរការនៅផ្ទៃខាងក្រោយ ដោយសារតែពួកគេមិនចាំបាច់នៅក្នុងជីវិតប្រចាំថ្ងៃរបស់យើង។

ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។