វិធីបិទបន្ទះប៉ះនៅពេលអ្នកភ្ជាប់កណ្តុរទៅកុំព្យូទ័រវីនដូ 10

ភាគច្រើនគឺជាអ្នកប្រើប្រាស់ដែលមិនអាចប្រើដើម្បីដំណើរការបន្ទះប៉ះលើកុំព្យូទ័រ។ ជាការពិតរហូតមកដល់ពេលថ្មីៗនេះការសម្តែងរបស់កណ្តុរដែលមានស្រាប់នៅក្នុងសៀវភៅកត់ត្រាតែងតែមានគ្រោះមហន្តរាយ។ ជាមួយនឹងការមកដល់នៃវីនដូ ១០ ប្រតិបត្តិការនៅក្នុងកុំព្យូទ័រយួរដៃថ្មីមានភាពប្រសើរឡើងច្រើនប៉ុន្តែទោះយ៉ាងណាក៏នៅតែមានអ្នកប្រើប្រាស់ជាច្រើនដែលចូលចិត្តភ្ជាប់កណ្តុរដើម្បីអាចផ្លាស់ទីដោយសេរីនៅក្នុងវីនដូ ១០ ប្រសិនបើយើងភ្ជាប់កណ្តុរទៅ កុំព្យូទ័រជាមួយវីនដូ ១០, ឧត្តមគតិគឺថាយើងធ្វើឱ្យផ្ទាំងប៉ះដំណើរការអសកម្ម ដូច្នេះជាមួយចលនាណាមួយដែលយើងបង្កើតឬនៅលើវាវាមិនផ្លាស់ទីទស្សន៍ទ្រនិចនៅលើអេក្រង់ទេ។

កុំព្យូទ័រយួរដៃមួយចំនួនអនុញ្ញាតឱ្យយើងតាមរយៈប៊ូតុងរាងកាយលទ្ធភាពនៃការធ្វើឱ្យប៊ូតុងប៉ះអសកម្មយ៉ាងឆាប់រហ័ស។ ទោះយ៉ាងណាក៏ដោយនៅតែមានម៉ូដែលជាច្រើនទៀតដែលសម្រាប់ហេតុផលនៃទំហំមិនអនុញ្ញាតឱ្យយើងបិទវាដោយប៊ូតុងដូច្នេះយើងនឹងឃើញ បង្ខំឱ្យងាកទៅរកជម្រើសកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធវីនដូ ដូច្នេះនៅពេលភ្ជាប់កណ្តុរខាងក្រៅបន្ទះប៉ះត្រូវបានបិទយ៉ាងឆាប់រហ័ស។

ទោះបីជាកម្មវិធីដែលអាចភ្ជាប់មកជាមួយកណ្តុរអនុញ្ញាតឱ្យយើងអនុវត្តជម្រើសនេះក៏ដោយវិធីល្អបំផុតដើម្បីធ្វើវាគឺតាមរយៈការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធវីនដូដោយខ្លួនឯងអនុវត្តជំហានដែលយើងបង្ហាញអ្នកនៅខាងក្រោមហើយមិនមានភាពស្មុគស្មាញទេ។ ល្អសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ដែលមានចំណេះដឹងខាងវិទ្យាសាស្ត្រកុំព្យូទ័រ។

  • ដំបូងយើងចុចលើប៊ូតុងចាប់ផ្តើមហើយចុចលើប្រអប់លេខដែលផ្តល់ឱ្យយើងនូវការតំឡើង។
  • បន្ទាប់យើងទៅឧបករណ៍ហើយនៅក្នុងម៉ឺនុយចំហៀងយើងចុចលើបន្ទះប៉ះ។
  • ឥឡូវនេះយើងត្រូវចូលទៅកាន់ប្រអប់ដែលអនុញ្ញាតឱ្យយើងបើកជម្រើស ទុកក្រដាសប៉ះនៅពេលបើកកណ្តុរ។

ដោយដោះធីកប្រអប់នៅពេលណាដែលយើងភ្ជាប់កណ្តុរទៅកុំព្យូទ័ររបស់យើងប្រភេទនិងម៉ាកអ្វីក៏ដោយ បន្ទះប៉ះនឹងឈប់ដំណើរការ នឹងត្រូវបានអនុញ្ញាតពេលដែលអ្នកផ្តាច់ម្តងទៀត។


ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។