របៀបកំណត់ការកំណត់បណ្តាញឡើងវិញនៅក្នុងវីនដូ 10

ប្រព័ន្ធ Wifi

វាអាចមានហេតុផលជាច្រើនដែលការតភ្ជាប់អ៊ីធឺណិតនៃឧបករណ៍របស់យើងបានឈប់ដំណើរការដោយមិនគិតថាតើយើងប្រើខ្សែអ៊ីសឺរណិតជាមួយនឹងការភ្ជាប់វ៉ាយហ្វាយទេ។ ក្នុងករណីទាំងនេះយើងអាចចាប់ផ្តើមងាកប្រព័ន្ធរ៉ោតទ័រប្រតិបត្តិករ ... ដោយមិនឈប់គិតពីអ្វី មានដំណោះស្រាយដែលនឹងដោះស្រាយបញ្ហាផ្សេងៗ។

ប្រសិនបើឧបករណ៍របស់យើងមិនមានអ៊ីនធ័រណេតទេប៉ុន្តែប្រសិនបើស្មាតហ្វូនថេប្លេតឬឧបករណ៍ផ្សេងទៀតរបស់យើងភ្ជាប់ទៅបណ្តាញតែមួយវាច្បាស់ថា បញ្ហាគឺក្រុមរបស់យើង។ ដំណោះស្រាយលឿនបំផុតគឺត្រូវស្តារតម្លៃបណ្តាញដែលជាដំណើរការសាមញ្ញបំផុតដែលយើងបង្ហាញអ្នកពីរបៀបដែលយើងអាចធ្វើបានដូចខាងក្រោម។

តើការកំណត់បណ្តាញឡើងវិញមានន័យយ៉ាងដូចម្តេច

នៅពេលកំណត់តម្លៃបណ្តាញឡើងវិញ។ អាដាប់ទ័របណ្តាញទាំងអស់ត្រូវបានដកចេញនិងដកចេញហើយការកំណត់ដើមនឹងត្រូវបានស្តារឡើងវិញ ពីសមាសធាតុបណ្តាញផ្សេងទៀត។ ប្រសិនបើកម្មវិធីបញ្ជាសម្រាប់កាតបណ្តាញអាចរកបានពីវីនដូវានឹងតំឡើងវាដោយស្វ័យប្រវត្តិ។ បើមិនដូច្នោះទេយើងត្រូវចូលមើលគេហទំព័ររបស់អ្នកផលិតដើម្បីទាញយកពួកវាឬមើលក្នុងប្រអប់ឧបករណ៍ដែលមានស៊ីឌីជាមួយអ្នកបើកបរ។

para កំណត់ការកំណត់បណ្តាញរបស់កុំព្យូទ័រឡើងវិញ គ្រប់គ្រងដោយវីនដូ ១០ យើងត្រូវតែអនុវត្តតាមជំហានដូចខាងក្រោមៈ

កំណត់ការកំណត់បណ្តាញឡើងវិញវីនដូ ១០

  • យើងចូលទៅកាន់ជំរើស ការកំណត់វីនដូ 10 តាមរយៈបន្សំគ្រាប់ចុច Win + i ឬតាមរយៈមីនុយចាប់ផ្តើមដោយចុចលើប្រអប់លេខនៅខាងឆ្វេងនៃមឺនុយ។
  • នៅក្នុងជម្រើសនៃការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធសូមចុចលើ បណ្តាញនិងអ៊ីនធឺណិត.
  • នៅក្នុងផ្នែកបណ្តាញនិងអ៊ិនធឺណិតចុចលើ រដ្ឋ (មានទីតាំងស្ថិតនៅជួរខាងឆ្វេង) ។
  • នៅខាងចុងខាងចុងជួរឈរខាងស្តាំចុចលើ កំណត់បណ្តាញឡើងវិញ។

បន្ទាប់ពីការកំណត់បណ្តាញត្រូវបានកំណត់ឡើងវិញកុំព្យូទ័រ វានឹងចាប់ផ្តើមឡើងវិញដើម្បីកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធកម្មវិធីបញ្ជាដោយស្វ័យប្រវត្តិ។


ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។