វិធីបិទកម្មវិធីដែលត្រូវបានរារាំងនៅក្នុងវីនដូ 10

ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ Windows 10

ស្ថានភាពទូទៅមួយដែល បានកើតឡើងចំពោះយើងទាំងអស់គ្នាក្នុងឱកាសមួយដែលកម្មវិធីគាំង។ មិនថាវាជាកម្មវិធីអ្វីក៏ដោយជួនកាលវាគាំងទាំងស្រុងហើយមិនឆ្លើយតប។ ដូច្នេះយើងមិនអាចបន្តប្រើប្រាស់កម្មវិធីនេះបានទេហើយយើងត្រូវតែបិទវា។ ប៉ុន្តែក្នុងករណីជាច្រើនវាមិនមានប្រសិទ្ធភាពទេ។ ដូច្នេះយើងត្រូវប្រើវិធីផ្សេងទៀតដើម្បីបិទកម្មវិធីដែលបានបិទនេះនៅក្នុងវីនដូ ១០ ។

ទោះបីជានៅក្នុងកំណែថ្មីៗដូចជាវីនដូ ១០ យើងមានមុខងារដែលរកឃើញនៅពេលកម្មវិធីគាំងការពិតគឺថានៅមានអ្វីជាច្រើនដែលត្រូវកែលម្អ។ ពីព្រោះក្នុងឱកាសជាច្រើនយើងមានកម្មវិធីដែលរារាំងដែលយើងមិនអាចបិទបាន។ ដូច្នេះយើងត្រូវងាកទៅរកប្រព័ន្ធមួយទៀត។

ប្រព័ន្ធនេះកំពុងប្រើកម្មវិធីគ្រប់គ្រងភារកិច្ច។ មុខងារមួយដែលអ្នកភាគច្រើនបានដឹងប៉ុន្តែអ្នកប្រើប្រាស់ទាំងនោះដែលកំពុងបោះជំហានដំបូងគេក្នុងពិភពកុំព្យូរទ័រប្រហែលជាមិនបានដឹងទេ។ ហើយនេះគឺជាមុខងារដែលមានប្រយោជន៍បំផុត។

បញ្ចប់កម្មវិធីគ្រប់គ្រងឧបករណ៍

អ្នកប្រើវីនដូ ១០ ទាំងអស់អាចប្រើកម្មវិធីគ្រប់គ្រងភារកិច្ចបាន ប្រសិនបើមានកម្មវិធីដែលបានគាំង។ ដើម្បីធ្វើដូចនេះយើងត្រូវប្រើបន្សំគ្រាប់ចុច Control + Alt + Del ។ ប៉ុន្តែក្នុងករណីដែលវីនដូត្រូវបានចាក់សោរផងដែរការរួមផ្សំផ្សេងគ្នាអាចរកបានដែលជាការបញ្ជា + ប្តូរ + គេច។ តាមរបៀបនេះយើងចូលទៅកាន់កម្មវិធីគ្រប់គ្រងភារកិច្ច។

នៅទីនោះយើងរកឃើញដំណើរការដែលកំពុងដំណើរការនៅលើកុំព្យូទ័រ។ ដូច្នេះយើងត្រូវរកមើលកម្មវិធីដែលត្រូវបានរារាំងហើយឈប់ដំណើរការ។ នៅពេលយើងរកវាយើងចុចខាងស្តាំលើវា។ យើងទទួលបានជម្រើសជាច្រើនដែលមួយក្នុងចំណោមនោះគឺ "បញ្ចប់ភារកិច្ច" ។

ចុចលើជំរើសនោះកម្មវិធីនឹងត្រូវបិទ។ តាមវិធីនេះយើងអាចប្រើវីនដូ ១០ ធម្មតាម្តងទៀតហើយយើងអាចបើកកម្មវិធីនេះតាមសំនួរជាធម្មតា។ ដូច្នេះយើងអាចបន្តប្រើប្រាស់ឧបករណ៍នេះបានគ្រប់ពេល។


ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។