វិធីបិទការជូនដំណឹងកម្មវិធីជាក់លាក់នៅក្នុងវីនដូ ១០

ការជូនដំណឹងរបស់ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ Android នៅក្នុងវីនដូ 10

នៅក្នុងវីនដូ 10 ការជូនដំណឹងផ្ទៃតុលេចឡើងនៅផ្នែកខាងក្រោមផ្នែកខាងស្តាំនៃផ្ទៃតុភាគច្រើននៅពេលអ្នករំពឹងយ៉ាងតិច។ ការជូនដំណឹងទាក់ទងនឹងកម្មវិធីលំនាំដើមនិងការដំឡើងដែលដំឡើងពី Windows កម្មវិធីផ្ទុកទិន្នន័យបង្ហាញការជូនដំណឹងដូច្នេះនៅពេលយើងទទួលអ៊ីមែលឬយើងមានការណាត់ជួបក្នុងរបៀបវារៈយើង នឹងបង្ហាញការជូនដំណឹងដែលត្រូវគ្នា.

ប៉ុន្តែដូចដែលខ្ញុំបានអត្ថាធិប្បាយខាងលើវាទំនងជាពេលខ្លះចំនួននៃការជូនដំណឹងដែលយើងអាចទទួលបាន លើសពីចំនួនដែលយើងចង់ទទួលយកលើសពីនេះទៅទៀតភាគច្រើនដោយសារទំហំរបស់ពួកវាចាប់តាំងពីពួកគេកាន់កាប់ផ្នែកសំខាន់នៃជ្រុងខាងស្តាំនៃអេក្រង់។

ជាសំណាងល្អនៅក្នុងជម្រើសនៃការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធវីនដូយើងអាចកំណត់, ដែលជាកម្មវិធីដែលអាចផ្ញើការជូនដំណឹងតាមវិធីនេះយើងអាចកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធច្បាប់ចម្លងវីនដូ ១០ របស់យើងដើម្បីឱ្យវាបង្ហាញយើងនូវការជូនដំណឹងដែលត្រូវនឹងអ៊ីមែលដែលយើងទទួលនិងការជូនដំណឹងប្រតិទិន។

បិទការជូនដំណឹងកម្មវិធីនៅក្នុងវីនដូ 10

  • ដំបូងយើងទៅរក ការកំណត់ ការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធដោយចុចលើប៊ូតុងចាប់ផ្តើមហើយចុចលើប្រអប់ហ្គែរដែលត្រូវបានបង្ហាញនៅផ្នែកខាងឆ្វេងផ្នែកខាងក្រោមនៃឈ្មោះអ្នកប្រើ។
  • បន្ទាប់យើងទៅ ប្រព័ន្ធ.
  • នៅក្នុងប្រព័ន្ធនៅក្នុងជួរឈរខាងឆ្វេងចុចលើ ការជូនដំណឹងនិងសកម្មភាព។
  • នៅផ្នែកខាងស្តាំគឺជាជំរើសនៃការជូនដំណឹងជំរើសដែលយើងរៀបរាប់លំអិតខាងក្រោម។
    • ទទួលបានការជូនដំណឹងពីកម្មវិធីនិងអ្នកផ្ញើផ្សេងទៀត។ ប្រសិនបើយើងធ្វើឱ្យជម្រើសនេះអសកម្មប្រព័ន្ធនឹងឈប់បង្ហាញយើងនូវការជូនដំណឹងណាមួយ។
    • នៅក្នុង ទទួលបានការជូនដំណឹងពីអ្នកផ្ញើទាំងនេះមានកម្មវិធីទាំងអស់ដែលផ្ញើការជូនដំណឹងដល់យើងរាល់ពេលដែលស្ថានភាពរបស់ពួកគេផ្លាស់ប្តូរ។ ប្រសិនបើយើងមិនចង់បន្តទទួលការជូនដំណឹងពីកម្មវិធីដែលជម្រើសនេះបង្ហាញយើងគ្រាន់តែត្រូវបិទដំណើរការកុងតាក់។

ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។