វិធីបិទប្រវត្តិសកម្មភាពក្នុងវីនដូ ១០

ប្រវត្តិសកម្មភាពវីនដូ ១០

វីនដូ 10 បានណែនាំនៅក្នុងការធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពចុងក្រោយមុខងារថ្មីមុខងារដែលអនុញ្ញាតឱ្យយើង ចងចាំសកម្មភាពថ្មីៗរបស់យើងដូចជាឯកសារដែលយើងបានបើករូបភាពដែលយើងបានបង្កើតគេហទំព័រដែលយើងបានចូលមើល ... មុខងារនេះអនុញ្ញាតឱ្យយើងបន្តសកម្មភាពទាំងនោះឡើងវិញបានយ៉ាងឆាប់រហ័សប៉ុន្តែតាមធម្មតាវាមិនមែនជារសជាតិរបស់មនុស្សគ្រប់គ្នាទេ។

ប្រវត្តិសកម្មភាពទំហំពេលវេលាដូចវីនដូ ១០ ហៅវាត្រូវបានបង្ហាញនៅពេលយើងចុចប៊ូតុងមើលភារកិច្ចដែលមាននៅខាងស្តាំប៊ូតុង Cortana ជាប៊ូតុងមួយដែលអនុញ្ញាតឱ្យយើងចូលទៅកាន់ផ្ទៃតុដែលយើងបានបើកយ៉ាងឆាប់រហ័ស។ ពេលនោះ។ បើសិនជា​អ្នក​ចង់ បិទប្រវត្តិសកម្មភាពខ្ញុំសូមអញ្ជើញអ្នកឱ្យបន្តអាន។

ប្រវត្តិសកម្មភាពវីនដូ ១០

ប្រសិនបើយើងធ្វើឱ្យអសកម្មប្រវត្តិស្វែងរករាល់ពេលដែលយើងចុចប៊ូតុងមើលភារកិច្ចមានតែផ្ទៃតុដែលយើងបានបើកជាមួយកម្មវិធីដែលត្រូវគ្នានឹងត្រូវបានបង្ហាញ។ នៅពេលដែលខ្ញុំបានធ្វើឱ្យច្បាស់ តើប្រវត្តិសកម្មភាពនេះសម្រាប់អ្វី?ប្រសិនបើយើងច្បាស់ថាយើងចង់កម្ចាត់វាយើងត្រូវតែអនុវត្តតាមជំហានដូចខាងក្រោមៈ

ប្រវត្តិសកម្មភាពវីនដូ ១០

  • ដំបូងយើងត្រូវតែចូលទៅកាន់ជម្រើសនៃការកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធវីនដូ។ វិធីលឿននិងសាមញ្ញបំផុតដោយប្រើឯកសារ ក្តារចុចផ្លូវកាត់គ្រាប់ចុចវីនដូ + អាយ។ វិធីមួយទៀតគឺដោយចុចលើប៊ូតុងចាប់ផ្តើមហើយចុចលើ cogwheel / gear ។
  • បន្ទាប់មកយើងងើបឡើង ភាពឯកជន.
  • នៅក្នុង ភាពឯកជន, ចុចលើ ប្រវត្តិសកម្មភាព.
  • នៅក្នុងជួរឈរខាងស្តាំយើងត្រូវតែធ្វើឱ្យឧបករណ៍ប្តូរអសកម្ម បង្ហាញសកម្មភាពរបស់គណនីទាំងនេះ។ ប្រសិនបើយើងមានគណនី Microsoft តែមួយបង្កើតគណនីមួយនឹងលេចចេញមក។

នៅពេលដែលយើងបានធ្វើឱ្យប្រវត្តិសកម្មភាពអសកម្មយើងអាចធ្វើបាន យកដាននៃសកម្មភាពណាមួយចេញ ដែលយើងបានធ្វើនៅលើកុំព្យូទ័ររបស់យើងដោយចុចលើប៊ូតុងលុបដែលមាននៅខាងក្រោមនៅក្នុងផ្នែកប្រវត្តិនៃសកម្មភាពលុប។


ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។