វិធីម៉ោនរូបភាពអាយអេសអូនៅក្នុងវីនដូ ១០

រូបភាពអាយអេសអូ

ឯកសារអាយអេសអូគឺគ្មានអ្វីក្រៅពីឯកសារដែលបានបង្ហាប់ដែលមានឯកសារនីមួយៗដែលចាំបាច់ដើម្បីអនុវត្តការតំឡើងរួមជាមួយរចនាសម្ព័ន្ធនៃឯកសារដែលត្រូវគ្នា។ ប្រភេទនៃទ្រង់ទ្រាយនេះត្រូវបានប្រើសម្រាប់ ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការឬសម្រាប់កម្មវិធីចាស់, កម្មវិធីដែលត្រូវការរចនាសម្ព័ន្ធឯកសារដែលបានកំណត់ទុកជាមុនដើម្បីតំឡើង។

ចាប់តាំងពីពីរបីឆ្នាំមកឯកសារដំឡើងកម្មវិធីត្រូវបានបញ្ចូលទៅក្នុងឯកសារដែលអាចប្រតិបត្តិបាន។ ឯកសារដែលត្រូវបានពន្លាដោយស្វ័យប្រវត្តិដើម្បីអនុវត្តដំណើរការដំឡើង។ ប្រសិនបើយើងធ្លាប់ឆ្លងកាត់ឯកសារប្រភេទនេះដែលយើងត្រូវបើកបន្ទាប់មកយើងនឹងបង្ហាញអ្នកពីរបៀបដែលអ្នកអាចធ្វើវាបាន។

ចាប់តាំងពីវីនដូ ១០ បានវាយលុកទីផ្សារក្នុងឆ្នាំ ២០១៦ ក្រុមហ៊ុន Microsoft បានបញ្ចូលមុខងារមួយចំនួនធំដែលរហូតមកដល់ពេលនេះត្រូវការកម្មវិធីភាគីទីបី។ មុខងារមួយក្នុងចំណោមមុខងារទាំងនោះគឺលទ្ធភាព ភ្ជាប់ឯកសារអាយអេសអូជាដ្រាយឯករាជ្យលើកុំព្យូទ័ររបស់អ្នក ដើម្បីអាចដំឡើងពួកវាឬចូលប្រើមាតិការបស់ពួកវា។

សូមអរគុណដែលមុខងារនេះត្រូវបានបញ្ចូលយើងមិនចាំបាច់ដំឡើងកម្មវិធីភាគីទីបីណាមួយទេដូច្នេះយើងអាចចូលមើលមាតិកានេះយើងគ្រាន់តែត្រូវ ចុចទ្វេដងលើឯកសារ ដើម្បីបើកបង្អួចថ្មីជាមួយមាតិការបស់កម្មវិធី។

នៅពេលមាតិកានៃឯកសារអាយអេសអូត្រូវបានបើក យើងអាចដំឡើងវាបានដូចជាវាជាឌីវីឌីឬយូអេសប៊ីចម្លងឯកសារអានឯកសារ…នៅពេលដែលយើងបានធ្វើការជាមួយឯកសារនោះចប់ហើយនៅពេលយើងចាប់ផ្តើមកុំព្យូទ័រឡើងវិញវានឹងបាត់ពីវីនដូ។ ប្រសិនបើយើងមិនមានគម្រោងចាប់ផ្តើមវីនដូឡើងវិញទេយើងអាចបិទឯកតាដូច្នេះវាឈប់កាន់កាប់អង្គចងចាំនៅលើកុំព្យូទ័ររបស់យើង។

eject iso drive

ដើម្បីបិទឯកតាដែលខ្ញុំបានម៉ោនយើងត្រូវទៅរកអ្នករុករកឯកសារដាក់កណ្តុរលើឯកតាដែលបានបង្កើតនៅពេលម៉ោនចុចប៊ូតុងកណ្តុរខាងស្តាំហើយ ជ្រើសយក។ នៅពេលនេះឯកសារអាយអេសអូដែលយើងបានតម្លើងនឹងមិនមានទៀតទេក៏ដូចជាមាតិការបស់វាទាំងអស់។


ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។