វិធីលាក់ថតឯកសារឬឯកសារក្នុងវីនដូ ១០ និងជំនាន់ផ្សេងទៀត

ប្រសិនបើការប្រើប្រាស់កុំព្យូទ័រយើងប្រើរួមគ្នាជាមួយសមាជិកគ្រួសាររបស់យើងវាទំនងជាអញ្ចឹង ប្រសិនបើយើងមិនបានជ្រើសរើសអនុវត្តប្រព័ន្ធអ្នកប្រើទេ សមាជិកណាម្នាក់នៃគ្រួសាររបស់យើងដែលចូលប្រើវាអាចទទួលបានព័ត៌មានទាំងអស់ដែលមាននៅក្នុងនោះ។

វិធីមួយដើម្បីចៀសវាងបញ្ហាភាពឯកជននេះត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងគណនីអ្នកប្រើប្រាស់ដែលជាវិធីសាស្ត្រមួយដែលមិនមានសុពលភាពក្នុងករណីទាំងអស់។ ដំណោះស្រាយដែលមិនសូវមានប្រសិទ្ធភាពគឺ លាក់ទាំងឯកសារនិងថតឯកសារដូច្នេះអ្នកណាដែលប្រើកុំព្យួទ័រមិនមានលទ្ធភាពប្រើប្រាស់អ្វីដែលពួកគេមិនគួរមាន។

ពី MS-DOS, Microsoft អនុញ្ញាតឱ្យយើង លាក់ទាំងឯកសារនិងថតដោយវិធីសាមញ្ញ។ ប៉ុន្តែវិធីសាស្រ្តលាក់បាំងគឺជាវិធីសាមញ្ញមានវិធីសាស្រ្តជាច្រើនដើម្បីបើកការបង្ហាញមាតិកាប្រភេទនេះ។ បន្ទាប់ខ្ញុំនឹងបង្ហាញអ្នកពីរបៀបដែលយើងអាចលាក់ឯកសារឬថតឯកសារនៅលើដ្រាយវ៍រឹងរបស់យើងដើមនិងដោយមិនចាំបាច់ប្រើកម្មវិធីភាគីទីបី។

លាក់ឯកសារឬថតឯកសារនៅក្នុងវីនដូ

វិធីសាស្រ្តដែលខ្ញុំនឹងបង្ហាញអ្នកនៅខាងក្រោមដើម្បីលាក់ឯកសារឬថតឯកសារនៅក្នុងវីនដូគឺអនុវត្តត្រឹមត្រូវ សំរាប់ Windows ទាំងអស់ចាប់តាំងពីវិធីសាស្រ្តក្នុងការធ្វើវាគឺដូចគ្នាសម្រាប់ពីរបីឆ្នាំ។

  • ដំបូងយើងត្រូវចូលទៅកាន់ថតឯកសារឬឯកសារដែលយើងចង់លាក់ហើយចុចលើវាជាមួយឯកសារ ប៊ូតុងកណ្តុរខាងស្តាំ។
  • នៅក្នុងម៉ឺនុយទម្លាក់ចុះដែលលេចឡើងយើងទៅ Propiedades.
  • នៅក្នុងលក្ខណសម្បត្តិយើងទៅផ្នែកគុណលក្ខណៈហើយជ្រើសរើសប្រអប់ លាក់។.

ចាប់ពីពេលនោះមកថតនឹងត្រូវបានលាក់ពីការមើលរបស់អ្នកប្រើប្រាស់ទាំងអស់ដរាបណាពួកគេមិនមានជម្រើសដំណើរការ របស់ដែលលាក់ដែលត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងអ្នករុករកនៅក្នុងផ្ទាំងមើលហេតុដូចនេះវាគឺជាវិធីសាស្ត្រមួយដែលអាចប្រើបានក្នុងឱកាសជាក់លាក់ប៉ុន្តែមិនមែនជាវិធានការសុវត្ថិភាពដើម្បីការពារការចូលប្រើថតឯកសារឬឯកសារដែលយើងមិនចង់ចែករំលែកបន្ថែមទៀតទេ អ្នកប្រើប្រាស់។


ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។