វិធីលុបលេខសម្ងាត់របស់អ្នកប្រើប្រាស់នៅក្នុងវីនដូ ១០

នៅពេលដែលអ្នកមានកុំព្យូទ័រតែមួយនៅផ្ទះ វាទំនងជានិងផ្តល់អនុសាសន៍ថាអ្នកប្រើប្រាស់កុំព្យូទ័រនីមួយៗមានគណនីអ្នកប្រើប្រាស់ មិនត្រឹមតែការពារព័ត៌មានរបស់ពួកគេប៉ុណ្ណោះទេ ប៉ុន្តែវាក៏ត្រូវបានណែនាំយ៉ាងខ្លាំងផងដែរសម្រាប់កុំព្យូទ័រនីមួយៗក្នុងការដំឡើង និងកំណត់រចនាសម្ព័ន្ធរបស់ពួកគេផ្ទាល់។ នៃ Windows តាមចំណូលចិត្ត និងចំណង់ចំណូលចិត្តរបស់អ្នក។ គំនិតនៃការប្រើប្រាស់ពាក្យសម្ងាត់ វាត្រូវបានណែនាំប្រសិនបើមាតិកាដែលបានដាក់កម្រិតអាចចូលប្រើបានតាមរយៈឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់របស់យើង។ សម្រាប់អនីតិជន ជាដែនកំណត់ដែលយើងអាចបង្កើតសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ជាក់លាក់ ជាពិសេសនៅពេលដែលវាជាក្មេងជាងគេដែលប្រើកុំព្យូទ័រ។

លើសពីនេះទៀត យើងត្រូវតែមានអ្នកប្រើប្រាស់ដែលតែងតែជាអ្នកគ្រប់គ្រង ដែលជាអ្នកគ្រប់គ្រងដែលមានការគ្រប់គ្រងលើគណនីទាំងអស់ដែលប្រើដើម្បីចូលប្រើកុំព្យូទ័រ។ អ្នកគ្រប់គ្រងនេះទទួលខុសត្រូវលើការបង្កើត និងលុបអ្នកប្រើប្រាស់ បន្ថែមពីលើលទ្ធភាព បន្ថែម និងលុបការអនុញ្ញាតទៅគណនីទាំងនោះ. Windows 10 ត្រូវបានភ្ជាប់ជាមួយគណនី Microsoft ដូច្នេះការទិញប្រភេទណាមួយដែលយើងអាចធ្វើនៅក្នុងហាង Windows ត្រូវបានចេញវិក្កយបត្រជាមួយនឹងទិន្នន័យដែលភ្ជាប់ជាមួយគណនី Microsoft ដូច្នេះពាក្យសម្ងាត់របស់អ្នកប្រើមិនប៉ះពាល់ដល់មួយដែលយើងបានបង្កើតនៅក្នុងការទូទាត់នេះទេ។ គណនី។

លុប​ពាក្យ​សម្ងាត់​អ្នក​ប្រើ

  • ដំបូងយើងត្រូវទៅ ទំព័រដើម > ការកំណត់។
  • បន្ទាប់មកយើងចូលទៅកាន់ គណនី ហើយចុចលើវា។ ជម្រើសចូល។
  • ឥឡូវនេះយើងចូលទៅកាន់បន្ទះដែលបង្ហាញនៅខាងស្តាំហើយចុចលើការផ្លាស់ប្តូរ, ដែលមានទីតាំងនៅខាងក្រោមពាក្យសម្ងាត់ជម្រើសដំបូងដែលបានរកឃើញនៅពេលចុចលើជម្រើសចូល។
  • បង្អួចមួយនឹងលេចឡើងដែលយើងនឹងត្រូវបានសួររកពាក្យសម្ងាត់បច្ចុប្បន្ន និងប្រអប់ពីរទៀត ប្រអប់ដែលជាកន្លែងដែល យើងនឹងត្រូវសរសេរពាក្យសម្ងាត់ថ្មីពីរដង ទីពីរដើម្បីបញ្ជាក់វាហើយចុចយល់ព្រម។
  • ប៉ុន្តែ​ប្រសិន​បើ​យើង​ចង់​លុប​វា​ទាំង​ស្រុង យើង​គ្រាន់​តែ​សរសេរ​ពាក្យ​សម្ងាត់​បច្ចុប្បន្ន​និង ទុកពីរបន្ទាប់ឱ្យទទេ ដើម្បីយកវាចេញទាំងស្រុង។

ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។