វិធីលុបបណ្តាញវ៉ាយហ្វាយដែលយើងបានរក្សាទុកនៅលើកុំព្យូទ័ររបស់យើង

ប្រសិនបើយើងមានភាពខុសឆ្គងក្នុងការបញ្ជាទិញ ហើយកុំព្យូទ័ររបស់យើងតែងតែស្ថិតក្នុងលក្ខខណ្ឌការងារ និងការគ្រប់គ្រងដ៏ល្អប្រសើរ វាទំនងជាយើងក៏ចង់មានការគ្រប់គ្រងលើព័ត៌មានដែលវារក្សាទុកគ្រប់ពេលវេលាផងដែរ។ ប្រសិនបើយើងដឹងច្បាស់ថាបណ្តាញ Wi-Fi ដែលយើងធ្លាប់ភ្ជាប់គឺលែងមានហើយ ហើយយើងចង់លុបវាចេញពីកុំព្យូទ័ររបស់យើង ដោយហេតុផលអ្វីក៏ដោយ ខាងក្រោមនេះ យើងបង្ហាញអ្នកពីជំហានដែលត្រូវអនុវត្តតាម ដូច្នេះមានតែកុំព្យូទ័ររបស់យើងប៉ុណ្ណោះ រក្សាទុកបណ្តាញដែលអ្នកភ្ជាប់ជាប្រចាំ។

យកទៅក្នុងគណនីដែលព័ត៌មាននេះ។ វាស្ទើរតែយកកន្លែងទំនេរនៅលើកុំព្យូទ័ររបស់យើង។មិន​គួរ​លុប​វា​ចោល​ទេ លុះ​ត្រា​តែ​យើង​ដឹង​ថា​បណ្តាញ​ដែល​ចោទ​សួរ​បាន​ឈប់​ដំណើរការ​ហើយ ព្រោះ​ហាង​កាហ្វេ​ដែល​យើង​នឹង​ត្រូវ​បិទ ព្រោះ​យើង​បាន​ប្ដូរ Router ព្រោះ​យើង​បាន​ប្ដូរ​លេខ​ទូរសព្ទ និង​ឈ្មោះ។ បណ្តាញដែលយើងធ្លាប់ប្រើ ជឿថាវាបានផ្លាស់ប្តូរ...

លុបបណ្តាញ Wifi ចាស់ចេញពីកុំព្យូទ័ររបស់យើង។

  • ដំបូងយើងទៅរកឯកសារ ការកំណត់វីនដូតាមរយៈកង់ហ្គែរដែលយើងនឹងរកឃើញនៅផ្នែកខាងស្តាំនៃម៉ឺនុយដែលបង្ហាញប៊ូតុងចាប់ផ្តើម។
  • បន្ទាប់យើងទៅជម្រើស បណ្តាញនិងអ៊ីនធឺណិត
  • នៅក្នុងម៉ឺនុយបណ្តាញ និងអ៊ីនធឺណិត យើងរកឃើញជម្រើសទាំងអស់ដែលទាក់ទងនឹងការតភ្ជាប់អ៊ីនធឺណិតតាមរយៈ Wifi ឬខ្សែ។ ក្នុងករណីនេះយើងទៅម៉ឺនុយ ប្រព័ន្ធ Wifi, ដែលមានទីតាំងនៅជួរឈរខាងឆ្វេង។
  • នៅក្នុងជួរឈរខាងស្តាំយើងទៅជម្រើស គ្រប់គ្រងបណ្តាញដែលស្គាល់.
  • នៅក្នុងបង្អួចបន្ទាប់ បញ្ជីមួយនឹងត្រូវបានបង្ហាញជាមួយនឹងបណ្តាញ Wi-Fi ទាំងអស់ដែលយើងបានភ្ជាប់នៅចំណុចណាមួយ។ ពួកវាទាំងអស់ត្រូវបានរក្សាទុករួមជាមួយនឹងពាក្យសម្ងាត់ដែលត្រូវគ្នារបស់ពួកគេ ដូច្នេះនៅពេលដែលយើងនៅជិត ពួកគេភ្ជាប់ដោយស្វ័យប្រវត្តិ។
  • ដើម្បីលុបពួកវាយើងគ្រាន់តែចុចលើបណ្តាញ Wi-Fi នៅក្នុងសំណួរចុចលើប៊ូតុងខាងឆ្វេងហើយជ្រើសរើស ឈប់ចងចាំ។

ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ: មីហ្គែល - ហ្គែលហ្គេតថន
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។