Компјутер со Windows 11

Одлична грижа! Ова се случува ако се обидете да инсталирате Windows 11 на неподдржан компјутер

Како што веројатно веќе знаете, неодамна Виндоус 11 беше претставен од Мајкрософт со многу нови функции за сите компјутери….