$ 119 bakal ngarugikeun Windows 10 ti 30 Juli

Windows 10 Mimitian Menu

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan yén periode pikeun ngaunduh Windows 10 gratis parantos caket kana tungtung na. Kusabab 29 Juli 2015 kamari, Microsoft nawiskeun sadayana pangguna Windows 7 sareng Windows 8.1 kamungkinan ngamutahirkeun sistem operasi na kana versi Windows panganyarna, nomer 10, tina sapinuhna gratis pikeun sataun mimiti dileupaskeun.

Unggal pembaruan Windows anu anyar parantos masihan kami paningkatan anyar dina kinerja sareng pungsionalitas sistem operasi anyar ieu anu parantos gancang dilakukeun kalayan pangsa pasar anu signifikan. Ayeuna pangsa pasar tina vérsi ieu Windows ngaleuwihan 10%, sedengkeun saingan anu maksimal pikeun dikalahkan, Windows 7 nembé turun 50% pangsa pasar.

Kamari Microsoft sacara resmi ngumumkeun jumlah komputer anu Windows 10 parantos dipasang: 300 juta komputer, 30 juta langkung ti sabulan katukang, nalika Microsoft ngumumkeun yén vérsi Windows panganyarna ieu aya dina 270 juta komputer. Bulan kamari ieu kamekaran Windows 10 parantos langkung handap tina anu diarepkeunSakumaha urang ogé ngawartosan anjeun sababaraha dinten ka pengker, perlambatan anu teu diarepkeun ti Microsoft, langkung-langkung kumargi tempo yén tanggalna badé didownload kanggo gratis.

Dina pengumuman anu sami, budak lalaki Redmond parantos nyandak kasempetan pikeun ngumumkeun harga anu kedah dibayar ku sadaya pangguna anu badé ningkatkeun tina Windows 7 atanapi Windows 8.1 kana Windows 10 Saatos 29 Juli, tenggat waktos pikeun ngapdet sadaya alat gratis. Harga ieu parantos disetél dina $ 119 kanggo vérsi Bumi.

Ti 30 Juli, sadaya pangguna kedah ngaliwat Checkout kanggo tiasa ngapdet tapi ogé bakal tiasa nikmati, tangtosna, pembaruan utama anu munggaran anu bakal di bawa ku Microsoft ka kami, anu dina waktos ayeuna disebat Windows 10 Anniversary Pembaruan, anu sakumaha anu aranjeunna nyarios ti Redmond bakal nyangking sajumlah ageung berita. Dulur-dulur pangguna anu parantos ngaraosan Windows 10 henteu kedah mayar pikeun tiasa ngaraosan sadayana pembaruan kahareup anu ditampi Windows 10 kapayunna.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Hahahahahahahahahahahahahahaha abdi mah hoyong atanapi masihan !!! Jojojojo viva windows 7 !!!