3 Alternatip Top pikeun Windows Notepad

Notepad

Notepad mangrupikeun éditor téks dasar, dasar pisan anu urang sadayana terang sareng dina sababaraha waktos dina kahirupan urang kami parantos nganggo atanapi urang peryogi jasa-jasa na. Heran pikeun seueur jalma, Notepad atanapi Notepad mangrupikeun alat anu seueur dianggo. Pamekar, program, désainer, sareng sajabana ... masih ngagunakeunana sanaos aranjeunna gancang milari alternatif anu nawiskeun sami tapi langkung kuat atanapi langkung produktif tibatan notepad minimalis.

Salajengna urang bade ngenalkeun anjeun tilu alternatif anu tiasa urang mendakan pikeun Windows 10 kana Notepad tradisional, alat anu gratis sareng cocog sareng Windows 10 sareng vérsi sateuacan Windows 10.

Notepad ++

Tanpa ragu, alternatif anu paling populér sareng dianggo pikeun Notepad disebat Notepad ++. Nami najul kana nami Anglo-Saxon tina Notepad kalayan ahiran anu nunjukkeun vérsi anu ditingkatkeun. Éditor téks ieu lumaku pikeun seueur anu resep éditor kode sareng nawiskeun kamampuan ngarobih pormat, nyetak naon anu parantos diserat, simpen téks dina format sanés txt bahkan ngamungkinkeun anjeun nambihan tambihan sareng ekstensi gratis. Notepad ++ anjeun tiasa ngalangkungan ieu link.

Syncplify.me Notepad!

Kalayan nami panjang ieu, éditor téks ieu dipidangkeun anu ditujukeun pikeun jalma-jalma anu resep nyerat téks kana program. Syncplify.me Notepad! pitunjuk sareng antarmuka Red Ribbon Microsoft, sered and drop or spell checker, elemen anu ngajantenkeun éditor ieu idéal pikeun anu milari anu langkung seueur tibatan Notepad tradisional tapi kirang ti Microsoft Word. Éditor téks ieu tiasa dipendakan di link ieu haratis.

EditPad Lite

EditPad Lite mangrupikeun alternatif anu antara Notepad ++ sareng Syncplify.me Notepad!. Ieu ngandung harti yén éta sanés editor anu berorientasi kana dunya pamrograman tapi sanés ogé editor téks saderhana ogé. Kagungan barang tinangtu sareng fitur ditingkatkeun anu dihurungkeun atanapi pareum dumasar kana jinis file anu urang jieun. Janten, upami urang ngadamel téks urang bakal ngagaduhan spell checker; upami urang ngadamel kode urang bakal ngagaduhan fungsi milarian sareng ngagentos, jsb…. EditPad Lite tiasa didapet ti halaman wéb resmi na. Kodeu éditor ieu gratis kanggo panggunaan pribadi tapi ngagaduhan vérsi propésional anu hargana 39,95 euro. Cocog upami urang resep editor téks ieu.

kacindekan

Notepad mangrupikeun alat anu penting pikeun saha waé, éta tiasa waé lumangsung kusabab aya kasalahan kami peryogi bantosan anjeun, tapi leres yén alternatipna, dina sababaraha kasus, ngaleuwihan versi aslina. Pilihanna milik anjeun, tapi saprak aranjeunna sadayana gratis, urang ogé tiasa nyobian aranjeunna sareng tingali program mana anu cocog sareng kabutuhan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.