3 alat anu pangsaéna pikeun ngarékam pidéo Windows 10 urang

Kaméra Camtasia

Kumaha nyandak screenshot dina Windows 10 Éta mangrupikeun hal anu parantos kami pelajari salami mangtaun-taun, urang ngan ukur peryogi hiji konci dina keyboard kami pikeun ngalakukeunana sareng Windows ngurus sésana. Tapi urang ogé tiasa ngadamel pidéo anu ngarékam kajadian, anu disebut screencasts. Nanging, Windows 10 teu ngagaduhan pakakas anu nangkep gerakan sareng tindakan anu dilakukeun dina desktop urang. Pikeun ieu urang kedah nganggo program anu néwak dina format pidéo.

Aya seueur alat di pasar anu ngalaksanakeun tugas ieu, tapi seueur diantarana henteu gratis atanapi henteu jalan leres. Salajengna urang bade nyarios tilu alat anu ngalakukeun fungsi ieu sacara luar biasa sareng yén urang tiasa kéngingkeun artos sakedik atanapi gratis.

Kaméra Camtasia

Kaméra Camtasia

Alat ieu mangrupikeun ratu séktorna. Camtasia Studio sanés ngan ukur aplikasi éditan pidéo tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun moto desktop sareng naon waé anu kajantenan dina monitor kami. Camtasia Studio ngamungkinkeun urang nyieun pidio dina sababaraha format sareng ekstensi, hal anu aya gunana upami urang hoyong unggah rékaman kana platform sapertos YouTube, Vimeo atanapi DailyMotion atanapi upami urang hoyong nganggo pidéo anu dikomprés pikeun unggah kana halaman wéb pribadi. Camtasia Studio ogé ngamungkinkeun urang nyiptakeun zona monitor kami sareng ngadamel pidéo zona-zona éta didamel, nyaéta, ngarékam bagian tina layar kami. Hanjakalna Camtasia Studio ngagaduhan harga anu lumayan tinggi, 189 euro, anu ngarugikeun penting pikeun pangguna tangtu, tapi salaku balukarna hasil pidéo kami bakal propésional.

VLC

VLC

Leres, seueur anu bakal kaget, tapi pamuter eusi multimédia, VLC, ogé ngagaduhan fungsi moto desktop atanapi ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo. VLC mangrupikeun alat gratis sareng ngamungkinkeun urang ngadamel pidéo tina monitor kami tapi éta henteu lengkep sakumaha Camtasia Studio. Nyiptakeun zona rékaman henteu mungkin sareng jumlah format anu anjeun damel pidéo henteu sakumaha rupa-rupa sapertos dina Camtasia Studio. Dina hal ieu urang tiasa ngabéréskeunana kalayan konverter format, tapi kualitas na moal saé sakumaha anu aslina. Sareng upami urang hoyong ngédit pidéo na, urang bakal peryogi alat sanés kanggo ngalaksanakeunana kumargi éta henteu kéngingkeun ngédit pidéo. Sanaos pikeun ngarékam pidéo saderhana éta mangpaat pisan.

Ezvid

Éditor Pidéo Ezvid

Ezvid mangrupikeun aplikasi gratis anu tanggel waler pikeun ngarékam pidéo tina layar kami. Mangrupikeun alternatif anu saé pikeun Camtasia Studio, sahenteuna alternatif Open Source anu urang tiasa kéngingkeun halaman wéb resmi na. Ezvid ngamungkinkeun urang ngadamel pidéo sareng ngéditna. Ngarojong ékspor dina sababaraha jinis pidéo sareng ngamungkinkeun kami nyiptakeun area layar anu urang tiasa ngarékam atanapi daérah anu henteu kacatet. Ezvid mangrupikeun solusi anu pikaresepeun pisan pikeun anu milari anu langkung ti VLC tapi henteu ngagaduhan artos kanggo ngagaleuh Camtasia.

Kacindekan dina alat rékam layar ieu

Ieu mangrupikeun alat anu pangsaéna pikeun aya pikeun ngarékam pidéo atanapi ngadamel pidéo dina layar kami, tapi aya anu sanés. Aya ekstensi browser anu ngarékam layar, aya aplikasi gratis, aya aplikasi anu mayar tapi teu aya akun kalayan seueur dukungan sapertos ka tilu aplikasi ieu. Sareng ieu mangrupikeun tambah sabab éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun mendakan tutorial, ngabantosan masalah, sareng sajabana ... Ayeuna Anu mana anu anjeun pilih?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.