3 alternatif gratis pikeun CCleaner pikeun Windows 10

Beresih

Salami sababaraha dinten terakhir urang kantos nguping sareng ningali kumaha malware sareng sababaraha panto tukang nyandak CCleaner sareng komputer panganggo na. Éror anu sigana yén saatos sababaraha usaha ngungkulanana, éta parantos dilereskeun.

Tapi tetep, seueur anjeun henteu percanten kana alat éta, hal anu logis di sisi anu sanés. Kusabab kitu urang ngajukeun anjeun 3 alternatif pikeun CCleaner anu ngalaksanakeun tugas anu sami sareng CCleaner tapi tanpa panto tukang atanapi liang kaamanan di Windows 10 urang.

Nero TuneItUp Gratis

Alat ieu milik Nero, parangkat lunak sareng perusahaan ngaduruk disk anu kawéntar. Nanging, waktos ayeuna éta henteu ngaduruk dvd's tapi ngabantosan urang ningkatkeun fungsi Windows 10.

Parangkat lunak ieu cukup pikaresepeun sabab henteu ngan ukur ngatur pendaptaran Windows sareng cache program tapi ogé ngatur sistem operasi ngamimitian, ngaoptimalkeun panyungsi wéb pikeun browsing internét, milarian driver anu diperbarui pikeun tim kami sareng tanggung jawab ngaoptimalkeun dina operasi, nekenkeun aspek hemat energi.

Nero TuneItUp gaduh dua vérsi: hiji Pro sareng hiji gratis. Anu terakhir gratis tapi terbatas, sedengkeun anu mimitina premium sareng ngandung sadaya pilihan program. Anjeun tiasa mendakan duanana vérsi dina halaman wéb resmi tina software.

Utiliti Glary Gratis

Glary Utilities parantos populér pisan dina sababaraha bulan terakhir sareng sanés ngan ukur kusabab berita ti CCleaner tapi ogé kusabab jumlah pakakas anu anjeun gaduh pikeun ngaoptimalkeun Windows 10.

Glary Utilities henteu ngan ukur ngamungkinkeun ngaoptimalkeun hard disk atanapi pendaptaran tapi ogé ngabantuan kami pikeun ngagaduhan supir anu pangsaéna pikeun tim kami atanapi milari konfigurasi anu paling optimal pikeun Windows 10 dumasar kana kabutuhan urang. Glary puseurna Éta ngagaduhan dua vérsi sapertos Nero TuneItUp, anu Free mangrupikeun vérsi gratis.

BleachBit

Parangkat lunak ieu lahir salaku pakakas pikeun ngaoptimalkeun sistem Gnu / Linux tapi éta parantos janten populér pisan yén pamekar parantos masihan kana Windows 10. Parangkat lunak ieu gratis sareng henteu ngagaduhan seueur alat sapertos program anu saacanna tapi sakedik anu tiasa dianggo, tiasa dianggo pisan. Mangrupikeun program parangkat lunak sareng iklan anu saderhana sareng gratis. Bleachbit tiasa didapet ti di dieu.

kacindekan

Hésé pikeun milih parangkat lunak anu ngaoptimalkeun alat-alatna sabab sababaraha kali hardware sareng parangkat lunak henteu ngabantosan. Nanging, dina kasempetan ieu, upami anjeun milarian hal saderhana bakal milih Bleachbit, tapi upami anjeun hoyong hal lengkep pisan, meureun pilihan anu pangsaéna nyaéta Glary puseurna. Dina hal ieu, sanaos sadayana gratis, kuring henteu nyarankeun pikeun nyobaan sadayana sabab tiasa ngaganggu windows anjeun, tapi upami anjeun hoyong nyobian, mesin virtual bakal janten pilihan anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.