regedit windows 10

Kumaha cara nuliskeun rédistén rédistén windows 10

Editor régistri nyaéta tina tetep panungtungan anu mana anu kedah diaksés dina Windows kusabab urang ampir némpél kana jantung sistem operasi, sareng kasalahan naon waé anu tiasa nyababkeun henteu stabilitas sistem atanapi mareuman anu henteu cocog. Hal anu teu aya anu resep ngalangkungan, janten kami nyarankeun yén anjeun nuturkeun léngkahna sateuacan maén regedit.

Regedit atanapi rédistén rédistén nyaéta salah sahiji fungsi rahasia sistem sareng anu ngamungkinkeun urang ngaksés seueur fitur sanés. Tapi éta sapertos anu kuring nyarios, penting pisan anjeun nuturkeun paréntahna ogé nalika anjeun siap-siap ngarobih hal ngeunaan alat anu penting pisan ieu pikeun Windows. Teras, urang badé nunjukkeun anjeun tilu cara pikeun ngajalankeun rédedit dina Windows 10.

Naon pendaptaran Windows 10?

Dina Internét urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi unggal dinten anu ditawarkeun pikeun ningkatkeun kinerja komputer urang, ngaunduh RAM atanapi pikeun ngabersihkeun Ngadaptar Windows. Dina sering kali éta ngajantenkeun kami intrik pikeun terang naon catetan ieu, janten dinten ieu kami bakal ngajelaskeun ka anjeun ku cara anu saderhana sareng detil.

Pendaptaran Windows, naon waé vérsina, nyaéta a database anu disimpen dina hard disk, sareng dimana setélan program sareng sistem operasi éta sorangan disimpen. Éta ogé nyimpen driver na hardware séjén tina komputer urang. Sateuacan pendaptaran Windows sapertos kitu, sistem operasi éta sorangan nyimpen setélan na masing-masing dina file .ini.

Kalayan datangna pendaptaran Windows, Microsoft milari ningkatkeun hubungan antara sababaraha bagéan hardware. Éta ogé ngamungkinkeun unggal pangguna komputer ngagaduhan konfigurasi nyalira pikeun masing-masing program sareng éta ogé rumit. Anjeunna ogé nambihan hirarki tangkal anu ngamungkinkeun urang sareng ngamungkinkeun urang ayeuna dugi ka tempat anu urang pikahoyong ku cara anu langkung gampang ngalangkungan tab.

Pikeun ngakses pendaptaran Windows éta bakal cekap dina Mimitian sareng ngetik regedit, sanaos kami nyarankeun yén anjeun bahkan henteu ngaksésna kecuali anjeun écés pisan ngeunaan naon anu bakal anjeun laksanakeun kumargi naon waé anu anjeun keuna tiasa janten masalah ageung.

Buka regedit dina Windows 10 tina mesin pencari

  • Mimiti, pencét dina "Milarian dina Windows" anu aya dina bilah alat di kénca, di gigireun tombol ngamimitian
  • Di jerona urang ngetik regedit
  • Hasil tina pamilarian éta némbongan anu ngawartosan kami "Regedit" sareng dina nami «Jalankeun paréntah»

Buka regedit

  • Pencét sareng urang bakal gaduh répéditasi kabuka

Kamungkinan nalika urang muka regedit urang bakal ditaros upami urang hoyong aplikasi ieu ngadamel parobihan kana komputer naon urang nampi

Lebetkeun éditor pendaptaran dina Windows 10 tina ngajalankeun

  • Tina jalan pintas ku jalan pintas ieu: jandéla + X, urang laksanakeun sareng menu pilihan bakal nembongan
  • Tina sadaya pilihan ieu kami pilih teras pencét menu Ngajalankeun dina Windows 10

Ngajalankeun regedit windows 10

  • Urang ngetik regedit terus pencét enter
  • Urang bakal gaduh editor rédistén Windows kabuka

Aksés Windows 10 regedit ku CMD

  • Kami langsung nganggo jalan pintas: Windows + X
  • Tina sadaya pilihan anu kami pilih teras pencét "Simbol sistem"

Paréntah ajakan

  • Kami ngetik regedit na urang bakal muka éditor régistri ti Windows saatos masihan idin pikeun némpél file sistem

Tilu padika anu gancang pisan pikeun nuliskeun Windows 10 regedit sareng éta bakal janten masalah pikeun ngabiasakeun sababaraha diantarana. Naha anjeun terang aya deui metode pikeun muka rédistén régistri?

Utiliti pikeun ngarobih pendaptaran

Ngarobih pendaptaran Windows sanés pikeun sadayana, sareng sapertos anu parantos kami sebutkeun, éta sanés hal anu kedah dilakukeun enteng sareng tanpa kanyaho anu cukup. Sugan ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon kami henteu mendakan seueur teuing program pikeun modifikasi, tapi aya hiji anu menonjol di luhur anu sanés sareng kami bakal nunjukkeun anjeun di handap.

RegCool

RegCool

Pilihan éta nawiskeun kami RegCool Éta anu paling rupa-rupa sareng ampir saloba pendaptaran Windows nyalira nawiskeun kami. Diantara anu paling pikaresepeun, sahenteuna pikeun urang, nyaéta kamungkinan ngabatalkeun atanapi ngarobih parobihan anu terakhir, janten upami, salaku conto, urang noél hal anu henteu tiasa dianggo kalayan saé urang tiasa balik, mesin pencari anu kuat atanapi kamungkinan nyieun salinan kaamanan tina pendaptaran lengkep sareng sabagian leutik.

Kemungkinan program ieu, gratis gratis sareng éta tiasa diunduh tina tautan anu anjeun bakal mendakan sakedik di handap, aranjeunna henteu atosan di dieu sareng éta sakumaha anu parantos kami bébéja yén aranjeunna sacara praktis henteu wates.

Unduh ReggCool


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   luis cenahna

    ogé, anjeun ngan ukur hiji-hijina anu parantos tiasa ngabantosan kuring pikeun méréskeun hiji hal, tina masalah laptop kuring, dina hal ieu ngaleungitkeun kecap konci ngamimitian. Ayeuna kuring hoyong ningali naha anjeun tiasa ngabantosan kuring pikeun kéngingkeun pangurus laptop kuring kusabab kuring henteu tiasa masang program naon waé dina éta kusabab éta henteu kéngingkeun kuring, pangurus kuring saprak kuring ngénggalan ka Windows 10, kanggo ningali naha anjeun tiasa ngabantosan kuring , salam

  2.   Horace L. Di Salvatore cenahna

    Kuring kedah ngaleungitkeun malware anu disebut reimage

  3.   Roberto Carlos Ocaña Mosquera cenahna

    Kuring kedah ngaleungitkeun malware anu disebut reimage

    1.    gonzaidol cenahna

      malwarebytes dipiceun éta tanpa masalah;