3 trik pikeun Word 2013 anu bakal ningkatkeun produktivitas anjeun

Microsoft Word 2013

Microsoft Word mangrupikeun program anu saé tina Microsoft. Prosesor kecap anu seueur pangguna parantos berhasil ngalakukeun seueur hal. Tapi ayeuna seueur pangguna henteu milari ngalakukeun hal-hal anu énggal ku Word tapi langkung saé milarian kéngingkeun tip kanggo ningkatkeun produktivitasna, nyaéta, tong nyéépkeun waktos payuneun halaman kosong.

Dina hal ieu kami bade nyaritakeun anjeun 2013 Trik Top pikeun Ngaronjatkeun Produktivitas dina Microsoft Word XNUMX, versi Word anu seueur dianggo sanaos aya vérsi anu sanés anu ayeuna.

Microsoft Word 2013 nawiskeun kamungkinan runtuhkeun paragraf téks sahingga urang tiasa gancang mendakanana ku topik bagian tina dokumen anu urang hoyongkeun. Pikeun ngalakukeun ieu urang kedah nyerat judul sareng nyirian éta ku gaya «Judul 1» tina Start Menu. Kami nyerat téks tina alinea teras urang nyerat judul anu sanés sareng tandaan ku "Judul 2". Saatos éta kami ogé bakal nyerat téks alinea. Urang bakal ngalakukeun paragraf salajengna sami sareng anu terakhir ieu. Dina akhir, urang bakal ningali kumaha segitiga kulawu nembongan di sisi kénca unggal judul. Nalika dipencét urang bakal nyumputkeun téks alinea. Mencet deui, urang nunjukkeun téks alinea deui. Émut yén ieu kanggo pangguna, nalika kami nyetak dokumén, paragrap bakal dicitak lengkep.

  • Salin téks non-padeukeut

Salah sahiji fungsi anu paling dipikahoyong ku seueur nyaéta kakuatan salin bagéan anu béda dina dokumén teras témpél sadayana dina dokumén anu dipikahoyong. Ieu tiasa dilakukeun ku Word 2013. Kanggo ngalakukeun ieu urang kedah nganggo kombinasi konci "Control + F3", ieu bakal motong bagian mimiti téks, tapi awas yén éta henteu dihapus. Saatos kombinasi réngsé, urang buka dokumén dimana kami hoyong nempelkeunana sareng pikeun ngalakukeunana kami mencét tombol »Kontrol + Shift + F3». Cara gancang pikeun nyalin sareng nempelkeun téks anjeun.

  • Ngadamel pintasan keyboard anjeun nyalira

Tapi hal anu dasar pikeun tiasa kéngingkeun lingkungan anu produktif pisan nyaéta kamungkinan ngonpigurasikeun tindakan naon waé ngaliwatan keyboard urang ku karep urang. Kanggo éta, naon anu langkung saé tibatan ngatur jalan pintas keyboard urang sorangan. Ieu diidinan dina Word 2013, pikeun ieu kami ngan kedah pencét-katuhu dina Ribbon, menu Word anyar. Di dinya urang badé Perpersonalisasikeun teras urang milih pilihan »Personalisasi keyboard». Dina jandéla anu bakal muncul engké, éta nunjukkeun urang sadayana kamungkinan kombinasi sareng pilihan pikeun ngarobihna. Kanggo tiap parobihan diterapkeun, tong hilap pencét tombol «Assign». Sakali ieu réngsé, urang tutup sadayana jandéla sareng éta. Kombinasi anyar parantos diterapkeun.

Kacindekan dina hacks produktivitas ieu

Sacara umum, Word 2013 mangrupakeun lingkungan anu produktif pisan sareng praktis nalika nyiptakeun dokumén kami, tapi anjeun salawasna tiasa ningkatkeun hal anu sanés. Pasti ku tilu trik leutik ieu, kagiatan anjeun ngalawan Word 2013 ningkat pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.