3 OCR anu pangsaéna pikeun Windows 10 urang

Kadatangan smartphone hartosna yén tugas-tugas anu khusus anu dilakukeun ku perusahaan ageung sareng tim ageung, urang tiasa ngalaksanakeun ti bumi urang ku bantosan komputer atanapi ku smartphone waé.

Digitalisasi dokumén (sareng yén éta tiasa diaksés ku program komputer) mangrupikeun salah sahiji padamelan anu janten langkung tiasa diaksés berkat smartphone sareng komputer. Ayeuna, ku telepon sélulér sareng komputer Windows, urang tiasa ngadigitalkeun sajumlah ageung dokumén sareng gambar anu aya di bumi sareng ngarobih janten dokumén téks sapertos dokumen kecap atanapi file pdf.

tapi Kumaha cara anjeun angkat tina gambar kana téks? Éta patarosan anu saé direngsekeun berkat jinis perangkat lunak anu disebut OCR anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobih téks gambar kana dokumén téks, naha éta mangrupikeun ebooks atanapi dokumen Word.

Ieu tilu program atanapi pakakas OCR anu tiasa urang pasang dina Windows 10 sareng anu bakal ngabantosan urang digitalisasi dokumén kami nganggo kaméra smartphone sareng komputer Windows 10 sareng ngarobihna kana dokumén téks digital.

SimpleOCR

Parangkat lunak OCR ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangkolotna di industri. Éta sumebar handapeun lisénsi freeware, Anu hartosna yén urang tiasa nganggo éta di bumi tanpa wates atanapi mayar éta.

Windows 7 Vs Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Beda antara Windows 7 sareng Windows 10

SimpleOCR dirojong kalayan seueur format téks sareng gambar. Anu hartosna urang tiasa ngekspor téks kana Word, txt, html, jst ... Sareng urang tiasa ngekstraksi téks tina gambar anu aya dina jpg, tiff, png, jst.

Urang tiasa ngalaksanakeun program ieu halaman wéb resmi. Sakali diunduh, urang masang sareng milih basa Spanyol supados ngakuan basa ieu, sanaos upami urang hoyong didigitalkeun hiji dokumén dina basa Inggris, urang kedah milih basa kana basa Inggris.

FreeOCR

FreeOCR mangrupikeun program gratis, sapertos SimpleOCR, tapi program ieu ngagaduhan mesin Spanyol anu hébat, anu ngamungkinkeun urang pikeun langkung ngadigitalkeun sareng mikawanoh bagéan téks dina basa Spanyol. FreeOCR mangrupikeun parangkat lunak anu langkung énggal tibatan pilihan sanés sapertos SimpleOCR, anu ngajantenkeun damel langkung saé, tapi sanés hartosna henteu aya bagian téks anu henteu dikenal. FreeOCR ogé ngamungkinkeun kami ngekspor dokumén téks dina format pdf, hal anu saé pisan upami urang hoyong bagikeun dokumén anu diala. FreeOCR tiasa didapet ngalangkungan halaman wéb resmi na.

Abby finereader

Abby Finereader mangrupikeun pilihan proprietari, nyaéta anjeun kedah mayar éta. Abdi sanés biasana kipas angin ageung, tapi waktos ieu éta patut dikaluarkeun. Parangkat lunak ieu salah sahiji anu pang hadéna pikeun mikawanoh téks, sanés ngan kusabab tingkat pangakuan anu luhur tapi kusabab éta ngamungkinkeun pangenal batch, nyaéta nyiptakeun dokumen anu nganggo téks tina sababaraha gambar.

Salajengna, dokumén ieu tiasa diékspor dina format téks naon waé, tina txt dugi ka pdf ngalangkungan dokumén atanapi epub. Anyar-anyar ieu, ABBY parantos ngembangkeun solusi anu sami sareng Adobe, nyaéta, nawiskeun parangkat lunak anjeun ngalangkungan aplikasi wéb.

Tulisan anu aya hubunganana:
7z Cracker, pulihkeun kecap akses tina file anu dikomprés

Jasa ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngagaduhan padamelan dina tim mana waé sareng ngolah gambar naon waé tanpa gumantung kana modél scanner atanapi hardware khusus. Tangtosna, jasa ieu dianggo per halaman anu dipindai, kanyataan pikeun diperhatoskeun upami urang ngagaduhan anggaran anu murah, kumargi angkatan sarébu gambar atanapi sapuluh rébu gambar bakalan mahal.

kacindekan

Ayeuna, saha waé anu ngahasilkeun sajumlah ageung dokumén sareng lambaran anu tungtungna mah anggap rohangan anu saé. Ieu tiasa direngsekeun ku alat OCR, smartphone sareng komputer Windows 10. hartosna urang ngagunakeun éta pikeun bajak buku atanapi tujuan anu sami.

Hal anu saé pikeun tilu alat ieu nyaéta sadayana tiasa diuji gratis, janten urang tiasa ngabandingkeun sareng gambar anu sami atanapi sareng bungkus gambar anu sami sareng milih program anu cocog sareng kami, sanaos sacara pribadi kuring nganggap yén tilu program éta pisan pilihan anu saé kanggo dianggo nganggo komputer Windows 10 Naha anjeun henteu nyangka?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rafael cenahna

    Kuring leungit UFOCR, sabab éta tiasa nimba téks kalayan leres sanaos dina kolom.