3 palanggan email gratis anu tiasa urang anggo dina Windows 10

Gambar tina email atanapi serat éléktronik.

Ayeuna panyungsi wéb parantos janten pusat sadaya kagiatan urang di payuneun komputer. Sadayana ngalangkungan pangotéktak wéb, kalebet email anu urang tampi sadidinten.

Tapi panyungsi wéb beuki beurat sareng ngalakukeun operasi saderhana sapertos maca email, sakapeung janten gangguan. Kusabab kitu, dina sababaraha waktos, langkung saé pikeun milih palanggan email. Aplikasi anu ngagunakeun konéksi Internét pikeun ngaunduh sareng nunjukkeun email sareng email kami tapi éta henteu nyandak seueur sumber salaku panyungsi wéb. Pikeun Windows 10, palanggan email pilihan nyaéta Outlook, leyuran bisnis anu hargana mahal. Nanging, urang tiasa kéngingkeun palanggan email anu saé gratis.

Mozilla Thunderbird

Yayasan Mozilla henteu ngan ukur ngagaduhan browser wéb tapi ogé ngagaduhan klien email gratis anu disebut Thunderbird. Program ieu henteu ngan ukur ngatur email anjeun sacara éfisién sareng cocog sareng ampir sadaya jasa email, tapi ogé ngadukung tambihan, tiasa adaptasi kana selera atanapi kabutuhan urang.

Mozilla Thunderbird

Penampilan mangrupikeun kakuatan anu sanés tina email palanggan ieu. Hal anu seueur pangguna naroskeun, henteu ngan ukur tampilanna tapi ogé bentuk sareng modifikasi rohangan. Sanaos Thunderbird henteu ngaraosan perdana, éta masih mangrupikeun pilihan gratis anu saé.

Nylas N1

Nylas N1 mangrupikeun palanggan email novél, tapi sanaos novél, éta mangrupikeun klién email anu parantos ngagaduhan popularitas anu hébat. Penampilanna éndah sareng fungsina ogé kagancangan na seueur anu ngagumkeun. Nylas N1 éta gratis sareng multiplatform, janten urang tiasa nganggo dina MacOS sareng Windows 10.

Nylas N1.

Ieu penting sabab urang tiasa nganggo éta boh dina komputer perusahaan boh dina komputer pribadi. Sadayana upami anjeun ngarobih program. Beda sareng pilihan sanésna sareng sapertos Mozilla Thunderbird, Nylas N1 nyaéta cocog sareng seuseueurna jasa email anu aya di pasar

cakar surat

Aplikasi Cakar Surat.

Claws Mail mangrupikeun aplikasi email anu nyobian bersaing sareng aplikasi anu sanés. Mangrupikeun aplikasi anu cukup lengkep. Sacara standar, Claws Mail ngagaduhan mesin pencari, kalénder, pamaca éjahan, klasifikasi sareng ngadukung seuseueurna jasa email anu aya ayeuna, nanging sadayana kedah ngagaduhan konfigurasi Pop3 atanapi Imap. Janten jasa sapertos Gmail atanapi Outlook bakal hésé dikonfigurasi. cakar surat Lahirna salaku perangkat lunak gratis pikeun Linux tapi parantos gancang diangkut kana platform sanés sapertos Windows 10 atanapi MacOS.

Naon program anjeun nyarankeun?

Pasti ayeuna anjeun bakal heran mana pilihan anu pangsaéna atanapi mana anu kedah dipilih. Sacara pribadi, kuring bakal milih Mozilla Thunderbird, klien anu mantep pisan sareng komunitas anu hébat anu tiasa ngabantosan urang nalika aya kasalahan. Ogé ngagaduhan aksésoris anu cukup anu bakal ngamungkinkeun urang adaptasi sapertos ngalebetkeun kalénder atanapi palanggan jaringan sosial, jst ... Tapi kumargi sadayana gratis, langkung saé coba éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.