7z Cracker, pulihkeun kecap akses tina file anu dikomprés

Seueur pangguna milih solusi na file komprési kanggo tiasa bagikeun aranjeunna ngalangkungan wéb, kalayan sajumlah ageung aplikasi anu nganggo format anu paling umum pikeun komprési sareng ngadékompres.

Sareng nalika ngeunaan ngabagi a jaringan pribadi naon teu ngagaduhan aksés umum, ideu anu pangsaéna nyaéta nambihan kecap akses kana file, ngajagi tina maca atanapi dekompresi ku pamaké teu sah.

Logo Java
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngajalankeun file JAR dina Windows

Upami urang hilap kana kecap akses, atanapi henteu ngagaduhanana, aya aplikasi anu disebat 7z kurupuk anu ngamungkinkeun urang, salian ti ngalaksanakeun fungsi dasar tina komprési sareng dekompresi, pulihkeun kecap akses file anu dikomprés (sanaos kanggo waktos ayeuna, tangtosna, ngan ukur tiasa nganggo 7z file)

Pencét di dieu pikeun ngaunduh 7z Cracker


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fabian Sunda cenahna

    7-ZIP leres-leres ampuh, nambihan kecap akses kana file anjeun bahkan langkung gampil.

    Kami bakal nyobian program ieu pikeun megatkeun kecap akses tina jenis file anu dikomprés ieu.

  2.   klord cenahna

    Éta laun pisan. Aranjeunna kedah ngadamel versi anu ngamangpaatkeun sadaya inti tina pc. Éta gélo. 🙁

    1.    Amaury Madinah Sovereigns cenahna

      lambat nyaéta ku inti inti (3 intina 2 benang) anjeun nyarios yén nalika sumpah pikeun rengat kecap konci éta nganggo 2 tombol per detik sedengkeun dina gambar anu sistemna langkung beurat sareng komputer anu kirang kuat, nyatakeun yén éta nganggo 8 tombol