Kumaha ngaktipkeun Windows 10 nganggo paréntah CMD

jandéla 10 cmd

Nalika urang masang Windows 10 dina komputer, hal anu kahiji anu kedah urang laksanakeun nyaéta pastikeun pikeun ngaktipkeun sistem operasi kalayan leres. Aya sababaraha cara pikeun ngalakukeunana. Dina artikel ieu kami bade nganalisis kumaha ngaktipkeun Windows 10 ngagunakeun CMD.

Perlu dicatet yén prosés aktivasina penting pisan, sabab éta anu ngamungkinkeun urang pikeun pariksa yén salinan sistem operasi urang asli sareng éta henteu acan dianggo dina langkung seueur alat tibatan anu diidinan ku Sarat Lisensi Perangkat Lunak Microsoft. Kalayan kecap sanésna, nalika urang ngaktipkeun sistem operasi, naon anu urang lakukeun nyaéta parios éta salinan jandéla téh asli.

Sanaos sabagéan ageung pangguna Windows terang pisan, urang bakal émut di dieu yén éta CMD atanapi Komando Ajakan mangrupa alat sistem operasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaéksekusi lampah canggih ngagunakeun paréntah téks.

Naha aktivasina leres-leres diperyogikeun?

Nepi ka rélatif anyar, nalika masang Windows 10 ti scratch, sistem operasi diperlukeun konci produk. Anjeun tiasa nganggo Windows kanggo waktos kawates, tapi ahirna mustahil pikeun neraskeun tanpa konci. Nanging, dina vérsi pangénggalna tiasa waé ngalangkungan prosés ieu. Teu aya deui watesan pikeun pamasangan.

Dina glance kahiji, ieu sigana kawas hiji kaunggulan, tapi sabenerna mah henteu. Memang bener yén urang bakal tiasa make sistem tanpa masalah, sanajan urang moal boga aksés ka fungsi nu tangtu. Ieu sababaraha diantarana:

  • Mimitian setélan menu.
  • Pilihan personalisasi (warna, téma, fon sistem, jsb.)
  • Parobahan kana latar tukang layar konci sareng latar desktop.
  • Sinkronisasi setelan antara alat.
  • Aksés ka sababaraha pilihan konfigurasi taskbar.

Salian fungsi ieu, éta ogé Anjeun kudu ngaktipkeun Windows 10 pikeun ngakses sadaya apdet sahingga ngahontal kinerja pangalusna tina sistem operasi. Pikeun sakabéh alesan ieu, éta salawasna leuwih hade pikeun ngaktipkeun Windows 10 leres.

penting: Ieu sanes ide nu sae pikeun Resort ka pihak katilu Windows 10 program aktivator. Seueur diantarana haram sareng sawaréh tiasa ngandung virus anu tungtungna ngarusak alat urang.

Syarat pikeun ngaktipkeun Windows 10 nganggo CMD

jandéla 10 konci lisénsi

Salah sahiji hal anu munggaran dilakukeun sateuacan ngaktipkeun Windows 10 gratis sareng paréntah CMD nyaéta meunang kode lisénsi. Kabeneran, Microsoft nyayogikeun sababaraha kodeu umum pikeun sadaya pangguna pikeun kéngingkeun aktivasina samentawis. Ieu sababaraha di antarana, gumantung kana versi:

Windows 10 Pro 32/64 bit

  • Windows 10 Pro:

VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
NRG8B-VKK3Q-CXVCJ-9G2XF-6Q84J
W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

  • Windows 10 Pro Education:

6TP4R-GNPTD-KYYHQ-7B7DP-J447Y

  • Windows 10 Pro Pendidikan N:

YVWGF-BXNMC-HTQYQ-CPQ99-66QFC

  • Windows 10 ProN:

MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9
9FNHH-K3HBT-3W4TD-6383H-6XYWF

  • Windows 10 Pro Serial:

W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX

Windows 10 Perusahaan

  • Windows 10 Perusahaan:

NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43

  • Windows 10 EnterpriseG:

YYVX9-NTFWV-6MDM3-9PT4T-4M68B

  • Windows 10 Enterprise GN:

44RPN-FTY23-9VTTB-MP9BX-T84FV

  • Windows 10 Perusahaan N:

DPH2V-TTNVB-4X9Q3-TJR4H-KHJW4

Windows Imah y Atikan

  • Windows 10 Imah:

TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

  • Windows 10 Home Basa Tunggal:

7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH

  • Windows 10 Atikan:

NW6C2-QMPVW-D7KKK-3GKT6-VCFB2

  • Windows 10 Education N:

2WH4N-8QGBV-H22JP-CT43Q-MDWWJ

Aktipkeun Windows 10 kalawan CMD step by step

Saatos milarian sareng mendakan kode lisénsi anu cocog sareng vérsi kami Windows 10, urang tiasa neraskeun aktivasina sapertos kieu:

  1. Léngkah munggaran nyaéta muka CMD atanapi Command Prompt. Jang ngalampahkeun ieu kami boga dua cara:
    • Paké kombinasi konci Windows + R, ngetik "cmd" teras pencét OK.
    • O muhun ngetik "cmd" dina kotak search windows teras klik "Simbol sistem".
  2. Sakali dibuka, klik dina "Laksanakeun salaku pangurus".
  3. Tungtungna, léngkah anu terakhir nyaéta ngalebetkeun séri tilu garis paréntah:
    • slmgr /ipk XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX (konci produk) terus pencét Lebetkeun.
    • slmgr / skms kms.digiboy.ir atawa kms.msguides.com terus pencét Lebetkeun.
    • slmgr /ato (Peryogi paréntah pikeun ngahapus watermark) sareng pencét Enter.

Sareng éta. Saatos ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu, urang bakal gaduh Windows 10 diaktipkeun ku cara anu saderhana sareng gratis ngalangkungan paréntah CMD.

Léngkah terakhir: pariksa aktivasina

windows 10 status

Pikeun mastikeun yén sistem kami leres diaktipkeun saatos ngalaksanakeun tindakan anu dituduhkeun dina bagian sateuacana, aya métode verifikasi cukup basajan tur kacida dipercaya. Kami ngajelaskeun ka anjeun di handap ieu:

  1. Pikeun ngamimitian, urang buka kaca tina Setélan Windows 10.
  2. Di dinya urang milih pilihan "Pembaruan sareng kaamanan".
  3. Teras we pencét kana "Aktivasina". Dina layar anyar nu muka aya runtuyan kaayaan. Anu ditandaan nyaéta anu cocog sareng kaayaan urang:
    • Windows diaktipkeun.
    • Windows diaktipkeun ku lisénsi digital.
    • Windows diaktipkeun ku lisénsi digital numbu ka akun Microsoft anjeun.
    • Windows teu diaktipkeun.

Aktipkeun via telepon

Tungtungna, bisi masalah timbul nalika executing prosés ieu, urang boga kamungkinan ngaktipkeun ngaliwatan telepon. Kumaha ieu tiasa dilakukeun? Urang ngan ukur kedah ngahasilkeun deui léngkah-léngkah anu dijelaskeun pikeun prosés verifikasi (Mimitian> Setélan> Apdet sareng kaamanan> Aktipkeun) sareng, dina layar anu terakhir, jalankeun pilihan. "Aktipkeun ku telepon."

Dina jandéla anyar anu muka, anu kedah urang laksanakeun nyaéta nuturkeun léngkah-léngkah anu dituduhkeun. Dua nomer telepon bakal muncul, hiji gratis sareng hiji mayar, ogé nomer idéntifikasi pamasangan sistem kami.

Nalika nelepon, sora virtual bakal naroskeun nomer ieu, anu kedah urang lebetkeun nganggo papan tombol numerik telepon sélulér urang. Pikeun rengse, urang pilih pilihan "Tulis id. tina konfirmasi » sarta kami ngan turutan parentah nampi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.