Bot pangsaéna pikeun Discord sareng naon tujuanana

Bot pikeun Discord

Sanaos kanyataan yén Skype mangrupikeun salah sahiji platform anu munggaran nawiskeun telepon dina Internét, salami mangtaun-taun, platform sanés parantos ngahontal pasar anu janten populer di niches anu tangtu. Dina kasus vidéo kaulinan, urang kedah ngobrol ngeunaan Discord.

Discord mangrupikeun platform komunikasi anu dilahirkeun fokus kana ngarengsekeun masalah komunikasi anu aya antara kaulinan online, kaulinan anu teu nawiskeun kamampuhan pikeun nyarita ngaliwatan kaulinan, hal pisan umum di paling kaulinan.

Salila sababaraha taun, aplikasi ieu parantos suksés di jero sareng di luar dunya pidéo. Sajaba ti éta, geus kaasup pangrojong bot pikeun ngajadikeun otomatis tugas-tugas anu tangtu.

jenis ieu bot loba dipaké diantara komunitas streamer pikeun ngatur sadaya pengikut sahingga ngahindarkeun kedah ngawaskeun sacara manual sadaya kontén anu diterbitkeun atanapi dibagikeun.

Jenis bot

Dina Discord urang tiasa mendakan dua jinis bot: Certified sareng non-Certified. Bot Discord Certified parantos lulus program sertipikat Discord, mastikeun yén aranjeunna tiasa dianggo 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu.

Bot anu henteu bagian tina program sertipikat, tiasa dianggo tanpa masalah 24 jam beurang jeung 7 dinten minggu (sahenteuna aranjeunna kedah), tapi ogé aranjeunna sigana bakal ngalakukeun éta teu leres.

Upami anjeun hoyong terang bot pangalusna pikeun Discord, Kuring ngajak anjeun tetep maca.

MEE6

kuring6

MEE6 mangrupa salah sahiji bot pang populerna diantara saluran pamaké panglobana, Kusabab éta nyayogikeun sajumlah ageung fungsi pikeun ngajadikeun otomatis operasina sapertos pesen wilujeng sumping, alat moderasi, kalebet saringan khusus pikeun ngaleungitkeun publikasi kecap anu goréng, tautan atanapi kontén porno ...

PatchBot

Upami anjeun hoyong terang heula naon éta warta kaulinan dawam AnjeunAnjeun kedah nyobian PatchBot, bot anu nunjukkeun ka urang sadaya warta ngeunaan pembaruan pangénggalna tina kaulinan karesep anjeun tanpa kedah ngantunkeun aplikasi, anu bakal ngamungkinkeun urang ngahemat waktos anu berharga anu tiasa dianggo pikeun maén.

Penerjemah

Penerjemah

Dina komunitas dimana streamer nyarios sababaraha basa, langkung saé ngagunakeun bot Panarjamah, bot anu otomatis ngurus. tarjamahkeun eusi kana basa anu dipikahoyong.

Nawarkeun dukungan pikeun langkung ti 100 bahasa, sarta sanajan teu nawiskeun rojongan pikeun kecap sapopoe, éta undoubtedly alat hebat pikeun sakabeh masarakat pikeun ngahiji paduli basa aranjeunna nyarita.

sumbu

Upami anjeun bosen ningali sabaraha pangguna saluran Discord anjeun ngirim Tumbu spam, promosi saluran maranéhanana atawa ngirim sagala jinis eusi, leyuran nyaeta ngagunakeun bot Wick.

Bot ieu bakal ngurus ngajaga saluran urang tina tautan iklan sareng pariwara. Salaku tambahan, upami pangguna ngalanggar deui, éta bakal ngusir aranjeunna sareng meungpeuk aranjeunna dina saluran supados aranjeunna henteu tiasa ngaksés deui.

Hangman

hangman

Hangman teu nanaon tapi kaulinan populér Hangman, Kaulinan anu ngamungkinkeun anjeun maén sareng réréncangan atanapi pengikut anjeun langsung dina saluran Discord anjeun.

Hiji-hijina titik négatip nyaéta kecap aranjeunna dina basa InggrisSumuhun, tapi euweuh urusan sabaraha saeutik basa Inggris anjeun boga, éta pisan gampang pikeun manggihan naon kecap éta.

ProBot

Upami anjeun milarian alat moderasi anu épéktip pikeun ngontrol kekacauan saluran Discord anjeun, ProBot mangrupikeun bot anu anjeun milarian. Probot otomatis nganalisis eusi nu sagala pamaké saluran Anjeun aranjeunna masangkeun tajongan sarta meungpeuk aranjeunna.

Ogé mutes otomatis pesen spam diulang ngirim warnings ka pamaké sarta ngidinan urang pikeun ngadegkeun runtuyan hukuman lamun maranéhna ngalanggar aturan komunitas.

dabBot

dabbot

Upami anjeun hoyong ngadangukeun musik dina saluran Discord anjeun, anjeun tiasa nganggo dabBot, bot anu ngamungkinkeun urang muterkeun musik tina sumber béda, ti YouTube ka Soundcloud jeung ti leuwih ti 1000 stasiun radio di sakuliah dunya.

Ogé ngamungkinkeun urang pikeun baranahan putereun. Tangtosna, upami anjeun streamer, anjeun kedah ati-ati supados anjeun henteu ngablokir saluran anjeun pikeun ngagunakeun bahan anu ditangtayungan ku hak cipta.

Hydra

Urang neruskeun ngobrol ngeunaan bot sejen patali musik. Hydra mangrupikeun bot anu diciptakeun pikeun nyumponan kabutuhan pangguna saluran, anu ngamungkinkeun aranjeunna menta lagu pikeun aranjeunna baranahan. Bot ieu sayogi dina basa Spanyol, ngamungkinkeun urang pikeun ngaitkeun akun sareng SoundCloud, Twitch sareng YouTube antara anu sanésna.

TriviaBot

bot trivia

El Palasik Trivial Éta ogé sayogi dina bentuk bot pikeun Discord, bot anu ngajantenkeun langkung ti 3.000 patarosan tina sagala jinis sayogi pikeun sadaya pengikut saluran pikeun nyéépkeun waktos senang sareng réréncangan sareng / atanapi pengikut urang.

ServerStats

Pikeun sakabéh jalma obsessed jeung nomer saluran Anjeun, bot ServerStats aya pikeun ngabantosan anjeun. ServerStats ngamungkinkeun pamilik saluran terang unggal waktos jumlah jalma anu nuturkeun aranjeunna, anu online, anu berinteraksi langkung ageung sareng komunitas ...

Tip.cc

tipe dc

Salaku urang ogé bisa deduce tina ngaranna, Tip nyaéta bot anu ngamungkinkeun urang nampi tips ti cryptocurrency wae ngaliwatan saluran Discord kami. Salaku tambahan, éta kalebet sajumlah ageung kaulinan pikeun ngalibetkeun komunitas urang.

IdleRPG

IdleRPG ngamungkinkeun urang maén a midangkeun peran-peran basis téks tanpa kudu ninggalkeun platform ieu. Pamaké tiasa nyiptakeun karakterna sareng ngalaksanakeun misi. Sapertos dina kaulinan maén peran, anjeun tiasa mésér barang, nyiptakeun grup sareng berinteraksi sareng pamaén sanés ...

Anjeun tiasa janten a prajurit, tukang sihir, maling, ranger, ritualis, raider, atanapi paladin. Ti dinya, anjeun tiasa mimiti senang.

Carl-bot

Carlbot

Salah sahiji fitur pangalusna tina Carl-bot teh peran réaksi nu ngidinan netepkeun seratan otomatis dumasar kana jinis seratan anu diterbitkeun sareng éta mangpaat pisan pikeun ngidinan pamaké pikeun ngaidentipikasi diri dina server badag.

Carl-bot ogé tiasa log sadaya pesen sareng ngagaduhan toolkit moderation janten anjeun tiasa ngirim larangan, peringatan atanapi ngirim pangguna anu henteu nuturkeun aturan di luar saluran kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)