Pangatur sandi anu sanés pikeun Windows

Nalika ngatur kecap konci jasa Internét anu urang anggo sacara teratur, urang tiasa ngandelkeun mémori, teras nganggo kecap akses sareng nami pangguna anu sami, atanapi nganggo kecap konci anu paling sering dianggo ku pangguna unggal taun. Naon sareng méré résiko pikeun kaamanan data urang.

Atanapi urang tiasa milih pikeun ngamanpaatkeun pangatur kecap akses, pangatur sandi anu sacara otomatis jaga henteu ngan ukur ngingetkeun urang sepanjang waktos naon kecap konci pikeun unggal jasa, tapi ogé nawiskeun kami kecap konci anu aman unggal-unggal urang urang ngadaptarkeun jasa.

1Password

1Password

1Password mangrupikeun salah sahiji pangatur kecap konci anu mimiti pencét pasar. Sanaos mimitina dugi kana platform sélulér Apple, ios, perusahaan AgileBits parantos ngalegaan sareng ayeuna aya dina sadaya platform mobile sareng desktop dina pasaran. Janten cross-platform, urang tiasa aksés sadaya kecap akses urang dimana wae urang aya gancang sareng gampang.

1Password mangrupikeun parangkat lunak paling lengkep sadayana, sabab éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun kami pikeun nambihan sareng ngatur kecap akses tina jasa wéb kami, tapi ogé ngamungkinkeun kami nyimpen kartu kiridit kami, nomer rekening bank kami, lisénsi parangkat lunak, nyetir kartu, catetan aman ... 1Password sayogi ngalangkungan a sistem langganan bulanan atanapi taunan.

Unduh 1Password

LastPass

LastPass

Anu sanés anu pangkolotna di dunya manajemén kecap konci dipendakan di LastPass, aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngatur kecap akses kalayan aman sareng ngalangkungan platform mobile atanapi desktop naon waé éta cocog sareng sadaya panyungsi dina pasaran.

Unduh LastPass

Kecap aksés Boss

Sandi Boss nawiskeun kami sistem manajemén kecap konci dumasar wéb, sareng cocog sareng sadaya panyungsi di pasar, kalebet Microsoft Edge Béda sareng anu sanés, éta ngan ukur ngamungkinkeun urang nyimpen kecap konci jasa wéb, janten urang moal tiasa nyimpen kartu kiridit, nomer akun, lisénsi perangkat lunak kami ...

Unduh Sandi Boss

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.