Kumaha cara nransper poto tina sélulér ka komputer dina Windows 10

iFunBox

Upami hoyong terang Kumaha cara nransper poto tina sélulér ka komputer dina Windows 10, Windows 11 atanapi versi samemehna, dina tulisan ieu kami nunjukkeun ka anjeun sadaya pilihan anu sayogi naha éta smartphone Android atanapi iPhone.

Mindahkeun poto tina mobile Android ka komputer

Pikeun nransper poto tina sélulér Android ka komputer Windows 10, kami gaduh metode anu béda-béda, metode anu béda-béda gumantung kana hardware alat kami.

Bluetooth

ngirim poto komputer bluetooth

Upami komputer anjeun kawilang anyar, kamungkinan pisan kalebet bluetooth. Sanajan metoda ieu teu gancang sakumaha ngagunakeun kabel, éta idéal lamun urang hoyong grup leutik gambar atawa video ganjil.

Pikeun nransferkeun poto tina sélulér Android ka komputer nganggo sambungan bluetooth, hal kahiji anu kedah urang laksanakeun nyaéta ngaitkeun kadua alat éta. Pikeun ngaitkeun kadua alat, urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah ieu:

  • Urang ngakses setelan Windows ngaliwatan potong kompas keyboard Windows + i.
  • Salajengna, klik dina Alat.
  • Dina kolom kénca klik dina Bluetooth sareng alat anu sanés sareng angkat ka kolom anu leres.
  • Teras, klik Tambihkeun Bluetooth atanapi alat anu sanés.
  • Dina waktos éta, kami ngaktipkeun bluetooth dina alat kami supados tim kami ngadeteksi éta.
  • Nalika modél smartphone urang ditampilkeun, klik dina éta pikeun ngaitkeun éta sareng nomer kode anu sami bakal ditingalikeun dina sélulér sareng komputer pikeun mastikeun yén éta mangrupikeun alat anu sami.

Pikeun ngirim file, poto atanapi pidéo tina sélulér ka komputer, kami bakal ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu:

ngirim poto komputer bluetooth

  • Dina bar tugas, di sisi katuhu, klik dina? pikeun ngakses pilihan bluetooth alat urang.
  • Salajengna, urang nempatkeun beurit dina ikon bluetooth terus pencét tombol mouse katuhu.
  • Salajengna, urang pilih pilihan Narima file.
  • Ayeuna, urang angkat ka sélulér kami sareng pilih file, poto atanapi pidéo anu badé ditransfer ka komputer.
  • Teras, klik tombol Bagikeun teras klik tombol Bluetooth.

ngirim poto komputer bluetooth

Dina waktos éta, komputer bakal ningalikeun bar anu nunjukkeun kamajuan kiriman.

Hiji parantos réngsé ngirim, urang kedah klik Rengse saatos milih lokasi dimana urang badé nyimpen file.

Upami urang henteu ngaklik tombol Rengse, filena bakal otomatis dipupus sareng urang kedah ngirim deui nuturkeun léngkah anu sami.

kabel

Upami urang hoyong nimba unggal poto sareng pidéo anu kami simpen dina alat kami, pikeun ngosongkeun rohangan atanapi ngadamel cadangan, solusi bluetooth henteu aya gunana.

Éta henteu tiasa dianggo pikeun urang sabab éta langkung laun pikeun ngalaksanakeun prosés ieu tibatan upami urang nganggo kabel anu biasana dianggo pikeun ngeusi batre alat.

Pikeun nransper poto tina mobile Android ka komputer Windows, urang kedah ngalakukeun léngkah-léngkah ieu:

  • Anu mimiti, urang nganggo kabel pikeun ngeusi batre alat, tapi tinimbang nyambungkeun kana carjer, urang sambungkeun ka port USB dina komputer urang.
  • Salajengna, urang antosan sababaraha detik pikeun Windows ngadeteksi alat.
  • Teras, urang angkat ka layar sélulér urang sareng tina pilihan anu béda-béda anu ditampilkeun, urang pilih pilihan: Mindahkeun poto.

mindahkeun poto ti mobile ka komputer

Dina waktos éta, Windows bakal ngaktifkeun alat salaku unit panyimpen tradisional sareng bakal ngamungkinkeun urang ngaksés gambar sareng poto anu disimpen di jerona.

Upami, salian ti éta, kami nganggo kartu mémori, ieu ogé bakal ditingalikeun salaku unit panyimpen tambahan anu tiasa kami aksés.

Gambar aya dina diréktori DCIM. Ngaran DCIM asalna tina singketan dina English Digital Cameras Images. Sakali kami geus nyalin eusi ka komputer urang, urang bisa ngahapus eta tina alat.

Mindahkeun poto tina iPhone ka komputer

Prosés pikeun lulus poto ti iPhone ka komputer dikelola ku Windows, éta praktis diréduksi jadi hiji. Sahenteuna, salami urang henteu hoyong masang aplikasi pihak katilu pikeun ngalaksanakeun prosésna.

iPhone nyambung ka Windows PC
Tulisan anu aya hubunganana:
Naha kuring ngan ukur tiasa ningali poto nalika nyambungkeun iPhone ka PC kuring?

kabel

Metodeu panggancangna sareng panggampangna sami sareng anu urang gaduh dina Android, nyambungkeun iPhone urang ka komputer ngaliwatan kabel ngecas.

Sanajan kitu, perlu yén kami geus dipasang saméméhna iTunes dina komputer, Kusabab éta kalebet panggerak anu dipikabutuh pikeun tiasa ngalaksanakeun prosésna sareng pikeun alat ngakuan iPhone salaku unit panyimpenan tambahan.

Upami éta pertama kalina urang nyambungkeun iPhone ka komputer, éta bakal naroskeun ka urang upami urang hoyong percanten ka alat éta sareng bakal ngajak urang asupkeun kodeu konci pikeun pariksa yén kami mangrupikeun pamilik sah alat éta.

iTunes geus sadia pikeun anjeun unduh lengkep gratis ngaliwatan ieu link ka Microsoft Store. Entong unduh iTunes tina sumber naon waé salian ti Microsoft Store resmi.

Mindahkeun poto tina iPhone ka komputer

Sakali kami nyambungkeun iPhone ka komputer, Windows bakal ngakuan alat salaku unit gudang sejen, salami urang teu muka iTunes. Upami urang muka iTunes, Windows moal ngakuan iPhone salaku drive.

Pikeun nransper poto tina iPhone ka komputer, urang ngaksés unit anu diciptakeun ku iPhone urang sareng nyalin sadaya polder anu aya di jero diréktori DCIM.

Sadaya poto digolongkeun dina polder dumasar taun sareng bulan. Ku cara kieu, upami urang milarian poto anu dicandak dina April 2022, urang angkat kana polder 202204_

Gumantung kana konfigurasi Windows nu tos Anjeun ngadegkeun, sakali urang nyambungkeun iPhone ka komputer (salawasna ditutup ku iTunes), Windows bakal ngakuan alat sareng bakal ngajak urang ngimpor poto tina iPhone tanpa kudu ngakses unit gudang nu dijieun.

iFunBox

iFunBox

Upami anjeun ngan ukur hoyong nimba gambar anu tangtu sareng prosés anu kuring parantos nunjukkeun ka anjeun di luhur sigana henteu pikaresepeun pikeun anjeun, urang tiasa nganggo aplikasi iFunbox.

iFunbox nyaeta a aplikasi haratis, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés sadaya poto sareng pidéo anu disimpen dina alat sareng ngékspor ka komputer urang gancang sareng gampang.

Pikeun nransper poto tina iPhone ka komputer, urang kedah nyambungkeun iPhone urang ka komputer tur muka aplikasi.

iFunBox

  • Teras, klik Poto sareng pilih sadaya poto sareng / atanapi pidéo anu badé ditiron kana alat kami.
  • Teras, urang klik tombol Ékspor anu aya dina bar ménu luhur sareng pilih jalur dimana urang badé nyimpen.
  • Saatos prosésna réngsé, urang tiasa mupus gambar anu dipilih pikeun ngosongkeun rohangan dina alat.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.