Kumaha cara nutup sési atanapi nempatkeun komputer urang hibernasi kalayan aksés langsung

Logo Windows 10

Sareng urang teraskeun sareng tulisan anu aya hubunganana sareng jalan pintas anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tugas anu dikelompokkeun. Sateuacanna kami parantos ngawartosan anjeun kumaha urang tiasa pareuman parabot urang y balikan deui ku jalan pintas. Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun kumaha urang tiasa sési caket atanapi kumaha ngagantungkeun / hibernasi komputer urang.

Sanaos leres yén kaluar ti tim kami mangrupikeun prosés anu saderhana pisan urang tiasa ngalakukeun ngaliwatan kombinasi, Éta panginten sanés milik urang nganggo kombinasi konci, janten upami barang urang mindahkeun mouse, jalan pintas dina desktop tiasa janten pilihan anu pangsaéna.

Kaluar sareng jalan pintas dina Windows 10

  • Mimiti, urang kedah lebet kana desktop komputer urang. Trik leutik ieu dianggo pikeun Windows 7, Windows 8.x sareng Windows 10.
  • Teras, urang pencét dina tombol beurit katuhu, pencét on Anyar> Pintasan.
  • Di lapangan Tuliskeun lokasi unsur, urang kedah nyerat paréntah ieu tanpa tanda petik "shutdown -l -t 0" teras pencét salajengna.
  • Teras, urang nyerat nami anu dipikahoyong ku jalan pintas, anu dina hal ieu janten sesi Tutup, sahingga urang tiasa ngaidentipikasi gancang sareng gampang.

Nunda atanapi hiberkeun komputer urang ku jalan pintas ku Windows 10

  • Mimiti, urang kedah lebet kana desktop komputer urang. Trik leutik ieu dianggo pikeun Windows 7, Windows 8.x sareng Windows 10.
  • Teras, urang pencét dina tombol beurit katuhu, pencét on Anyar> Pintasan.
  • Di lapangan Lebetkeun lokasi elemen, urang kedah nyerat paréntah ieu tanpa tanda petik "rundll32.exe powrprof.dll, SetSuspendState 0,1,0" teras pencét salajengna.
  • Teras, urang nyerat nami anu urang hoyong pintas, anu dina hal ieu bakal Ngagantungkeun / Hibernate tim kami, sahingga urang tiasa ngaidentipikasi éta gancang sareng gampang.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.