Kumaha kuring nyaho naon kartu grafik kuring boga?

GPU

Kartu grafik mangrupa salah sahiji komponén komputer paling nuntut ku sababaraha pamaké kalawan kaperluan husus. Pamaén, désainer, pangropéa pidéo sareng seueur daérah anu sanés gumantung kana fitur potongan ieu. Dina rasa éta, aya sababaraha skénario dimana urang peryogi terang merek sareng modél pikeun masang supir, ngagentos atanapi ngabéréskeun kasalahan naon waé.. Ku alatan éta, lamun geus kungsi wondered kumaha carana terang naon kartu grafik kuring boga, didieu kami bakal masihan anjeun sagala pilihan pikeun manggihan.

Aya sababaraha metode pikeun kéngingkeun inpormasi ieu sareng di dieu kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngalakukeunana tina pilihan asli sareng alat pihak katilu.

Naha kuring kudu nyaho naon kartu grafik komputer kuring?

Kartu grafis

Sanajan urang lain teknisi atawa pamaké canggih, éta salawasna perlu nyaho hardware komputer urang. Ieu bakal mangpaat pisan pikeun ngaidentipikasi kasalahan sareng ngajelaskeun aranjeunna kalayan leres ka jasa téknis atanapi bahkan ngabéréskeunana nyalira upami henteu rumit teuing.. Dina kasus husus tina kartu grafik, hal anu penting pikeun nyaho merek na model na guna ngundeur drivers bener atawa meuli sarua lamun perlu nu anyar.

Kitu ogé, lamun kudu install sababaraha software nu boga sarat patali jeung bagian grafik, perlu uninga kartu vidéo anjeun gaduh, pikeun nangtukeun mun anjeun bakal boga pangalaman alus atanapi henteu.  Di sisi anu sanés, pikeun daérah kaulinan wajib gaduh inpormasi ieu, sabab, upami anjeun henteu nyumponan sarat, anjeun moal tiasa masangana..

Kumaha kuring nyaho naon kartu grafik kuring boga? 3 alternatip

Kumaha terang naon kartu grafik kuring gaduh patarosan kalayan sagala rupa jawaban sareng di dieu kami bakal nunjukkeun anjeun 3 anu paling efektif. Daptar kami ngandung pilihan asli sareng pihak katilu, ngamungkinkeun anjeun milih alternatif anu pangsaéna dumasar kana kabutuhan anjeun.

Sistem Émbaran

Sistem Émbaran

Ieu mangrupikeun alat asli anu ditawarkeun Windows pikeun terang sadaya hardware anu ngawangun komputer. Dina harti éta, Anjeun bakal boga kamungkinan pikeun manggihan kartu vidéo nu komputer Anjeun incorporates tanpa kudu ngundeur program atawa nyieun pamasangan..

Pikeun ngamimitian prosés ieu, klik dina ménu ngamimitian sareng ngetik "Inpormasi Sistem". Nalika hasil némbongan, klik dina pilihan kahiji anu nembongan.

Langsung, jandela bakal ditingalikeun dimana sadaya data hardware komputer bakal dimuat. Jandélana dibagi jadi dua bagian: panel sisi kénca sareng kategori inpormasi anu tiasa urang tingali sareng di katuhu, rohangan dimana anjeun bakal ningali sadaya detil inpormasi anu dimaksud..

Ku cara kieu, urang kedah ngaklik tab dina bagian "Komponén" pikeun nampilkeun sadaya data anu kalebet. Salajengna, klik dina "Tampilan" pilihan lajeng informasi patali bakal dipintonkeun dina sisi katuhu.

Model sareng merek kartu grafik kami dicirikeun dina labél "Ngaran".. Ku cara ieu anjeun bakal tiasa terang anu kalebet komputer anjeun, ngalangkungan pilihan Windows.

CPU-Z

CPU-Z

CPU-Z mangrupikeun alat anu dikembangkeun ku pihak katilu sareng salah sahiji anu pang populerna di pasar nalika ngakuan hardware komputer. Kauntungannana tina pilihan asli nyaéta CPU-Z nyayogikeun inpormasi anu langkung lengkep. Perhatos ogé yén ngagunakeun éta gampang pisan, aplikasina gratis sareng anjeun tiasa meunang di link ieu.

Sakali anjeun réngsé prosés instalasi, ngajalankeun aplikasi tur jandela leutik bakal dipintonkeun langsung. Antarbeungeutna tiasa rada pikasieuneun dina pandangan anu pertama, kumaha waé, milarian inpormasi anu urang pilari cukup saderhana.o.

Mun anjeun wondering kumaha carana terang naon kartu grafik kuring boga di CPU-Z, anjeun ngan kudu buka tab "Grafik". Dina bagian kahiji diidentifikasi minangka "Pamilihan Alat Tampilan" anjeun bakal gaduh merek sareng modél kartu grafik anjeun. Salaku tambahan, anjeun bakal ningali produsén motherboard, téknologi dimana éta diciptakeun sareng frékuénsi jamna.

Scan Circle

Scan Circle

Diantara alat anu dikembangkeun ku pihak katilu, alternatif online henteu tiasa leungit sareng nyaéta ScanCircle. Upami anjeun henteu hoyong ngaliwat prosés pamasangan sareng langkung milih pangalaman online, ieu mangrupikeun pilihan anu idéal. Ieu mangrupikeun alat anu tiasa dianggo ku laksana anu ngumpulkeun inpormasi tina sistem kami teras nampilkeunana dina antarmuka wéb.b.

Dina rasa éta, pikeun ngamimitian damel sareng ScanCircle, tuturkeun tautan ieu, klik tombol "Run Scan" teras pilih "Use App". Ieu bakal ngamimitian undeuran file anu kami sebutkeun sateuacana, nalika réngsé, jalankeunana sareng éta bakal langsung ngamimitian nyeken.

Nalika prosés ieu réngsé, tab anyar bakal dibuka dina panyungsi anjeun anu nunjukkeun hasilna.

Hasil ScanCircle

Laporan éta lengkep sareng kalebet 4 bagian: kasimpulan, peringatan, hardware sareng prosés. Pikeun terang naon kartu grafik komputer anjeun, angkat ka Hardware, teras pencét Ctrl + F sareng ketik Display, pikeun langsung ka data anu anjeun peryogikeun..

Kartu vidéo ScanCircle

Metoda ieu idéal pikeun maranéhanana komputer dimana anjeun teu bisa install nanaon jeung teu hayang ninggalkeun teuing renik a. Tungtungna, éta bakal cekap pikeun ngahapus sajarah sareng file anu diunduh.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.