Kumaha mupus bewara dina Windows 10

bewara

Dina Windows, bewara tiasa janten unsur anu mangpaat pisan pikeun padamelan urang sareng pikeun pamakean komputer sapopoé. Sanajan kitu, hiji konfigurasi goréng atawa salah bisa ngakibatkeun urang kana kaayaan nu ends up keur inadequate ka kabutuhan urang jeung nu urang mungkas nepi ignoring aranjeunna atanapi ngan tempo aranjeunna leuwih ti gangguan ti pitulung a. Nalika urang dugi ka titik ieu, éta tiasa pikaresepeun hapus bewara dina windows 10

Dina postingan ieu kami bakal ningali naon persis béwara, kumaha aranjeunna tiasa dikonpigurasi janten mangpaat sareng kumaha urang tiasa ngaleungitkeunana upami urang mikir yén éta henteu bakal mangpaat pikeun urang.

Dina Windows 10 puseur aksi, aya panel bewara nu nembongan dina kolom di sisi katuhu layar. Pikeun muka éta, anjeun kedah klik ikon di juru, di tungtung taskbar. Dina jandéla anu muka, di luhur, aya téks anu maca "Atur béwara", di mana urang kudu klik. Teras kotak sapertos kieu bakal muncul:

bewara

Di dinya urang mendakan inpormasi ngeunaan béwara sadaya aplikasi anu dipasang dina komputer urang, boh anu parantos diunduh tina Microsoft Store sareng program anu cocog anu anjeun unduh tina situs wéb anu sanés.

Windows tiasa nunjukkeun ka urang dua jinis béwara anu tiasa muncul salaku béja ngambang, nu bisa ditempo di pojok katuhu handap layar, atawa ngan saukur dimuat dina panel bewara, tanpa narik perhatian urang bari urang ngalakonan tugas séjén atawa bothering urang. Dua jenis nyaéta kieu:

  • Bewara inpormasi, anu ngan ukur ngirimkeun pesen kalayan nami aplikasi anu nyiptakeunana.
  • Bewara interaktif, anu urang tiasa ngabales atanapi ngalaksanakeun tanpa kedah ngaksés Panel Bewara.

Pareuman bewara

Seueur pangguna nganggap yén béwara ieu teu tiasa dileungitkeun atanapi, sahenteuna, henteu cukup penting pikeun ngaganggu sési padamelan atanapi luang urang kalayan jandéla pop-up anu ngaganggu sareng sora ngageter. Upami anjeun gaduh pendapat anu sami, anjeun bakal mendakan inpormasi di handap ieu mangpaat pisan kumaha ngajempékeun atanapi ngahapus béwara dina Windows 10.

Pikeun ngalaksanakeun tindakan ieu, angkat ka layar konfigurasi nuturkeun léngkah-léngkah anu dijelaskeun di luhur:

  1. Kami badé Setélan Windows.
  2. Dina ménu di kénca, urang pilih pilihan "Bewara sareng Laku". 
  3. Layar salajengna bakal nunjukkeun urang sadaya pilihan, dimana urang tiasa ngalaksanakeun sacara umum atanapi dina unggal aplikasi masing-masing.

Di luhureun layar aya hiji tombol ngaliwatan nu urang tiasa meta dina sagala bewara, ngageser ka kenca (pareum) atawa ka katuhu (on). Pilihan di handap ieu ogé tiasa dipariksa atanapi henteu:

  • Tembongkeun bewara dina layar konci.
  • Témbongkeun béwara jeung telepon VoIP dina layar konci.
  • Ngidinan sora.
  • Tampilkeun pangalaman wilujeng sumping Windows nalika ngamimitian komputer.
  • Nampi bongbolongan konfigurasi.
  • Nampi tip, trik sareng saran anu sanés.

Di handap ieu kami mendakan daptar aplikasi. Kusabab biasana seueur, urang tiasa nyortir ku nami pikeun milarian anu urang milarian.

Gigireun masing-masing dipintonkeun tombol saluyu pikeun ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun, ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu. Sacara standar, béwara ieu salawasna hurung:

windows 10 bewara

Édit béwara

Kadang-kadang teu kedah ngahapus béwara tina Windows 10 supados henteu ngaganggu atanapi invasif. Ieu meureun cukup pikeun ngédit aranjeunna. Jang ngalampahkeun kitu, urang bakal nuturkeun léngkah-léngkah anu saacanna sareng dina daptar aplikasi, urang bakal langsung klik masing-masing pikeun ngarobih bewara.

Pikeun ngagambarkeun sadaya kemungkinan anu ditawarkeun ku pilihan ieu, urang bakal milih aplikasi sacara acak (dina hal ieu, anu ti Discord) sareng urang bakal ningali kumaha éta tiasa diédit. Nalika anjeun ngaklik éta, ieu anu muncul dina layar:

ngaropéa bewara

Salian tombol utama pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun sadaya bewara pikeun aplikasi ieu, dua pilihan anu tiasa diédit sacara individu nyaéta kieu:

  • Témbongkeun spanduk béwara, nu nembongan di pojok layar kalayan pesen bewara.
  • Tembongkeun bewara di pusat aksi.

Milih hiji atawa pilihan séjén ngamungkinkeun urang pikeun mutuskeun naha urang hoyong bewara leuwih atawa kirang wijaksana: wartosan kami kalawan banner atawa nu ngan saukur didaptarkeun dina panel, meh némbongan nalika urang nyieun query. A saeutik salajengna handap aya hiji tab turun-handap kalawan nu urang tiasa nangtukeun jumlah bewara nu katingali dina panel: 1, 3, 5, 10 atawa 20.

Kami ogé mendakan dina layar ieu pilihan pikeun nyumputkeun béwara dina layar konci atanapi ngajempékeun sora béwara.

Tungtungna, di bagean handap layar urang ningali tilu pilihan patali jeung prioritas bewara di puseur aksi di windows: di luhur (bewara prioritas), di luhur (prioritas luhur) atanapi di zona normal (prioritas normal)


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.