Kumaha ngalereskeun kasalahan Microsoft Store 0x80080206

Microsoft Store

Toko Microsoft mangrupikeun toko aplikasi resmi Microsoft, toko dimana urang tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi tapi anu masih ngagaduhan Jauh jalan Upami anjeun hoyong janten alternatif anu sah pikeun anu tradisional, anu henteu sanés nyaéta undeuran aplikasi ti halaman wéb pangembang.

Hatur nuhun kana kode éror anu ditawarkeun ku Windows ka kami, urang tiasa gancang terang naon masalah anu janten motivasi sareng milarian solusi ngeunaan hal ieu. Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan kode tina kasalahan 0x80080206 kode kasalahan anu ditampilkeun dina Microsoft Store sareng anu henteu ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng toko.

Solusi pikeun kasalahan 0x80080206

Asal tina kasalahan ieu umumna aya hubunganana sareng konéksi internét urang, sambungan anu tiasa henteu stabil dina waktos anu ngahasilkeun file anu korup kusabab parantos nyobian ngaunduh sababaraha kali ... Dina kasus anu terakhir, toko éta henteu sadar kana kasalahan sareng tetep ngadownload éta teras-terasan.

Dina kasus ieu, solusi anu paling gampang nyaéta nutup toko sareng ngabalikan salinan Windows kami, sanaos leyuran ieu moal jalan. Upami kitu, urang bakal dipaksa ngahapus korupsi anu rusak anu parantos dihasilkeun (mupus cache aplikasi) sareng anu henteu ngamungkinkeun urang neraskeun instalasi.

Pikeun mupus cache di Microsoft Store urang kedah aksés paréntah paréntah liwat paréntah tombol Windows + R sareng nulis paréntah "Wsreset.exe" tanpa tanda petik.

Saatos sababaraha detik, saatos prosés réngsé, éta bakal otomatis bakal muka Microsoft Store kalayan sadayana cache dihapus, janten urang tiasa milarian aplikasi anu urang pilari sareng ngaunduh.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    Halo, éta moal ngantep kuring ngaunduh Aspal 8 Airborne ti toko Microsoft, éta sok ditangguhkeun sareng ngalungkeun kasalahan 0x80080206 Kuring nyobian solusi anu diusulkeun sareng éta henteu masihan hasil.