Kumaha ngaunduh séri Netflix sareng pilem dina Windows 10

unduh séri Netflix sareng pilem dina Windows 10

Upami anjeun pangguna biasa tina Netflix, aya kamungkinan unggal wengi anjeun gaduh janji sareng salah sahiji rébuan séri anu urang gaduhkeun kana jasa vidéo streaming terkemuka di dunya sareng langkung ti 180 juta palanggan.

Netflix sayogi dina sadaya platform di dunya, kalebet smartphone, konsol, tablet, bahkan komputer. Dina sadaya platform tempat éta sayogi, éta ngamungkinkeun kami unduh eusi kanggo dikonsumsi bari henteu kedah sambungan internét. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngaunduh séri Netflix sareng pilem pikeun tiasa nonton éta tanpa konéksi internét.

Anu mimiti sadayana nyaéta netelakeun yén dina tulisan ieu, anjeun moal mendakan metodeu pikeun ngunduh eusi Netflix upami anjeun teu gaduh akun. Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha urang tiasa ngaunduh kontén anu sayogi dina platform Netflix kana komputer urang ngalangkungan aplikasi anu sayogi di Microsoft Store, kusabab pilihan éta henteu sayogi ngalangkungan panyungsi.

Alesan pikeun ngamungkinkeun eusi diunduh ngalangkungan pangotéktak nyaéta nyieun leuwih hésé pikeun bajak laut, sanaos tungtungna sadayana eusi tina jenis platform ieu dugi ka ngahontal halaman unduhan.

Unduh eusi Netflix dina PC

unduh séri Netflix sareng pilem dina Windows 10

  • Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta ngaunduh aplikasi resmi anu sayogi di Microsoft Store ngalangkungan link ieu.
  • Sakali kami parantos ngaunduh aplikasi éta, kami laksanakeun sareng urang ngalebetkeun data tina akun Netflix kami.
  • Teras, urang milarian séri atanapi pilem anu hoyong diunduh na pencét dina panah ka handap. Upami di gigireun judul episode atanapi pilem, panah éta henteu ditampilkeun, éta ngandung hartos yén eusina moal tiasa diunduh.

Sakali kami parantos ngaunduh épisode / s atanapi pilem / s, pikeun ngaksésna, urang kedah pencét kana tilu garis anu aya sacara horisontal di belah kénca luhur teras pencét dina undeuran.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.