Kumaha nunjukkeun indikator dina layar nalika urang ngaktipkeun huruf ageung atanapi konci numerik

Nunjukkeun layar konci ageung

Seueur keyboard Bluetooth anu ngaluarkeun lampu naon waé pikeun manjangan umur batre, khususna dina keyboard anu langkung alit. ditujukeun pikeun alat sélulér tapi éta cocog sareng PC anu nganggo Windows, macOS atanapi Linux.

Bisi kuring, kuring gaduh keyboard Logitech K380, keyboard anu Kuring nganggo rutin duanana dina Windows PC sareng iPad kuring, kusabab ukuranana kompak. Keyboard ieu ngan ukur ngagaduhan indikator LED di gigirna, LED anu numutkeun kelirna (héjo, konéng atanapi beureum) nunjukkeun tingkat batre unggal-unggal kuring ngahurungkeun.

Tombol Caps Lock henteu ngasupkeun sagala jinis LED, janten kadang, nalika kuring nuliskeun kecap konci dina halaman wéb anu henteu ngawartosan upami kuring ngaktipkeun cap cap nyababkeun salah éja kecap konci.

Salami mangtaun-taun kuring di dunya komputer, sababaraha dasawarsa, kuring kantos mendakan solusi dina bentuk aplikasi pikeun masalah naon anu kuring kantos mendakan.

Dina hal ieu, éta tutup konci. Aplikasi Logitech pikeun kibor ieu, éta henteu ngabantosan kuring nalika kuring terang yén kuring parantos ngaktipkeun tutup konci, tapi upami éta dilakukeun ku aplikasi Lenovo.

Levono nawiskeun kami aplikasi saderhana anu ngamungkinkeun urang pikeun nembongkeun bewara dina layar nalika urang ngaktipkeun tutup konci atanapi blok keypad numerik. Bewara ieu, anu tetep dina layar salami 2,5 detik, ngamungkinkeun urang pikeun gancang terang status konci kadua aksara ageung sareng tombol angka (upami keyboard urang ngagaduhanna).

Aplikasina éta gratis gratis sareng urang tiasa unduh éta langsung tina tautan ieu. Sakali kami parantos ngaunduhna, hal anu mimiti dilakukeun nyaéta unzip file dimana aplikasi na aya teras éta ngajak kami masangna. Kuring ngajelaskeun ieu kusabab éta masihan perasaan yén anjeun badé masang aplikasi anu sami dua kali.

Sakali kami parantos dipasang, urang kedah balikan deui tim kami pikeun ngamimitian nunjukkeun béja konci cap atanapi nomer dina layar.


2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jeisson hernandez cenahna

    Éta dianggo pikeun PC mana waé atanapi ngan Lenovo?

    1.    Kamar Ignatius cenahna

      Pikeun PC naon waé.

      Salam.