Kumaha nyetél alarm dina Windows 10

WINDOWS 10 alarem

Sapertos anu urang lakukeun ku telepon sélulér urang, anjeun ogé tiasa setel alarm dina Windows 10, jam alarm dina komputer desktop atawa laptop urang. Kabeneran aya nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngonpigurasikeun tipena béda panggeuing sora, warnings disada unggal poé dina waktu nu tangtu atawa ngawula ka salaku panginget janjian atawa komitmen.

Ieu praktis, katuhu? Anjeun ngan kedah tumut kana akun sababaraha detil, sapertos alarm jinis ieu ngan bakal disada nalika komputer hurung. Leres, urang bakal tiasa ngupingkeun aranjeunna nalika dina modeu sayaga atanapi dina modeu blok, tapi sanés nalika dipareuman lengkep. Penting pikeun terang ieu pikeun ngahindarkeun masalah.

Utiliti alarem Windows 10

Pikeun naon urang tiasa nganggo fungsi alarem Windows 10? Jawabanna rada atra: ngingetkeun urang ngeunaan janjian, rapat kerja, waktos angkat ka gim ... Daptar pasini, alarm, peringatan sareng panginget tiasa salami sareng variatif sakumaha anu dipikahoyong.

Kumaha ngarobih sora bewara dina Windows 10
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih sora bewara dina Windows 10

Kusabab éta bakal disada langsung dina komputer urang, éta dirancang pikeun ngalakukeun nalika urang damel sareng éta. Ku cara kieu, teu aya masalah pikeun konsentrasi dina tugas urang, atanapi lirén ngajaga panon urang dina layar, sabab alarm bakal ngaganggu urang nalika waktosna. Cara anu dilakukeun (utamana dina jihat volume sareng jinis sora), bakal urang pilih sorangan. Sakumaha sakuduna.

Ku sabab kitu, paké alarm sistem operasi Windows ngamungkinkeun urang janten langkung produktif sareng ngamangpaatkeun waktos anu langkung saé, sok jadi langka.

Setel alarm dina Windows 10

Prosés netepkeun alarm atanapi panginget dina Windows 10 saderhana pisan. Nyatana, dina sistem parantos aya pilihan khusus anu dirancang ngan ukur pikeun ngaéksekusi fungsi ieu, anu dipasang sacara standar. Urang bakal manggihan eta ku muka menu mimiti, ditandaan dina ngaran "Alarm sareng Jam" atawa ngan "Lalajo". Ieu layar anu dipintonkeun nalika urang muka:

alarem windows 10

Salaku bisa ditempo dina gambar saméméhna, pilihan alarem nembongan dina kolom kénca jeung ikon bel. Panel alarem standar dipidangkeun di tengah layar, anu urang tiasa ngonpigurasikeun dumasar kana kabutuhan urang. Jang ngalampahkeun eta, anjeun kudu klik ikon pensil (édit) anu aya di sisi katuhu handap layar.

Ngaliwatan konfigurasi urang tiasa ngalakukeun ieu:

  • Setel waktu nu tangtu pikeun alarm.
  • Pilih dinten dina saminggu anu urang hoyong dianggo.
  • Geser tombol di luhur pikeun ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun eta.

Ieu oge mungkin pikeun ngeset alarm kadua atawa katilu. Sabenerna, urang tiasa ngonpigurasikeun sadaya alarm anu urang peryogikeun. Salaku conto, hiji salaku jam alarm isuk-isuk, anu sanés pikeun ngabéjaan yén waktos tuang siang parantos sumping sareng alarm sanés anu ngingetkeun anjeun ngeunaan pasini atanapi rapat khusus.

Nambahkeun alarm anyar urang balik deui ka katuhu handap layar tur klik dina ikon "+".  Saatos ngalakukeun ieu, panel setelan anyar bakal muncul sapertos kieu:

alarem anyar

Kolom pangheulana dieusi nyaéta anu nami alarm. Salaku conto, anjeun tiasa nyerat "jam alarm", rapat sareng X", "buka ngajemput murangkalih sakola", jsb.

Pilihan konfigurasi henteu dugi ka milih waktos sareng hiji atanapi langkung dinten dina saminggu. Aya ogé kotak anu urang kedah parios upami urang hoyong alarem diulang deui sababaraha kali (Ieu mangpaat dina kasus jam alarm, sabab sababaraha urang peryogi alarm pikeun mareuman sababaraha kali sateuacan muka panon.) Di handap ieu kami mendakan tab pikeun milih sabaraha waktos anu urang hoyongkeun sateuacan peringatan diulang: 5, 10, 20 menit, jsb.

Urang ogé bakal bisa milih nu jenis sora alarem atawa musik dina patarosan: chimes, gambang, chord, noyod, jingle, transisi, nurun, mumbul atawa gema.

Sakali sadaya setélan parantos dikonpigurasikeun dumasar kana kahoyong sareng kabutuhan urang, anjeun kedah nyimpen inpormasi ku ngaklik ikon diskét ("Simpen") nu urang manggihan dina bar handap layar.

Nalika alarm hurung

snooze alarem

Saatos ngonpigurasikeun alarm Windows 10, urang tiasa mariksa naha urang parantos leres leres ku ngantosan disada dina waktos anu dijadwalkeun. Salaku logis, éta bakal sora nu ngabejaan urang, sanajan leutik kotak bewara dina layar, kénca handap. Di dinya urang mendakan dua pilihan:

  • Postpone. Urang kedah milih waktos anu kedah dijalankeun dugi ka alarem ngirimkeun panginget (atanapi tinggalkeun anu parantos dikonpigurasikeun).
  • Piceun. Upami urang milih ieu, alarem bakal pareum sareng moal ngaganggu anjeun deui dugi ka waktos salajengna urang ngonpigurasikeun sora.

Éta gampang pisan ngagunakeun alarm Windows 10. Ulah ragu pikeun ngasupkeun kana rutinitas sareng kabiasaan kerja anjeun. Bisa jadi pohara kapaké pikeun anjeun.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.