Kumaha nyetél Google salaku mesin pencari standar dina Windows 10

Kumaha cara nyieun akun Microsoft

Google mangrupikeun mesin pencari standar kaunggulan tara jeung panglobana dipaké dina Web. Éta nampi ratusan juta panéangan unggal dinten. Sareng sadaya ieu, éta normal yén nalika anjeun muka browser paporit anjeun, anjeun hoyong halaman anu munggaran dibuka janten halaman Google. Sanaos anjeun ogé hoyong bar teang janten milik Google. Dina artikel ieu kami ngajelaskeun kumaha carana ngaktipkeun salaku standar.

Dina artikel séjén kami nunjukkeun anjeun kumaha install google chrome dina windows. Upami Google sanés mesin pencari standar anjeun, éta tiasa janten sabab Naha anjeun parantos masang aplikasi sapertos antipirus atanapi aplikasi anu sanés sareng anjeun teu ngahaja masihan éta pikeun nyetél browser sanés salaku standar. Ieu rada teu merenah sabab urang teu nyangka parobahan kaduga ieu lamun urang masang aplikasi, urang ngalakukeunana kalawan kapercayaan.

Microsoft Tepi

Ngajaga Bing salaku mesin pencari standar anjeun nawiskeun pangalaman panéangan anu langkung saé dina Microsoft Edge énggal, kalebet tautan langsung ka Windows 10 aplikasi, saran anu relevan ti organisasi anjeun upami anjeun lebet sareng akun padamelan atanapi sakola, sareng waleran langsung kana patarosan dina. Windows 10. Tapi, Anjeun bisa ngarobah search engine standar Microsoft Tepi ka loka mana wae nu ngagunakeun Téknologi OpenSearch.

Dina Microsoft Edge, laksanakeun panéangan dina bar alamat nganggo mesin pencari anu anjeun hoyong setel salaku standar anjeun. Pilih "Setélan sareng seueur deui", "Setélan". Pilih "Privasi sareng jasa". Gulung ka handap ka bagian Services tur pilih "Alamat Bar." Pilih mesin pencari anu anjeun pikahoyong dina ménu mesin pencari dipaké dina menu bar alamat.

Microsoft Edge mangrupikeun browser standar dina Windows 10

Pikeun nambahkeun mesin teang anu béda, laksanakeun panéangan dina palang alamat maké éta mesin teang (atawa situs wéb anu diaktipkeun pilarian, sapertos situs wiki). Pindah ka "Setélan sareng seueur deui", "Setélan", "Privasi sareng jasa" sareng "Alamat bar". Mesin atanapi situs wéb anu anjeun anggo pikeun milarian ayeuna bakal muncul dina daptar pilihan anu anjeun tiasa pilih. Tapi, tungtunan ieu kanggo Microsoft Edge énggal, pikeun Vérsi warisan Microsoft Edge anjeun bakal kudu neangan pitulung dina web.

Google Chrome

Buka Google Chrome sareng pilih tilu titik nangtung gigireun gambar profil anjeun sarta pilih "Setélan". Gulung ka handap ka bagian Search engine tur pilih pilihan séjén tina daptar turun-handap handapeun Search engine dipaké dina bar alamat. Pikeun nambihan, ngédit, atanapi ngahapus mesin pencari sanés tina daptar, pilih panah "Atur Mesin Pencarian" di handap daptar standar mesin pencari. Pikeun nambahkeun mesin teang anyar, pilih tombol "Tambahkeun" sareng eusian widang Search Engine, Kata Kunci sareng URL nganggo %s dina tempat pamundut.

Chrome kaluar dina ahir taun 2008 sareng kasuksesanna ti harita parantos luar biasa.

Pikeun nambihan mesin pencari kana daptar standar, klik "Mesin pencari anu sanés", pilih tilu titik di gigireun anu anjeun hoyong tambahkeun teras pilih "Setel salaku standar". Pikeun ngédit atanapi ngahapus mesin pencari, pilih tilu titik di gigireun titik anu anjeun hoyong edit atanapi cabut teras pilih "Édit" atanapi "Hapus tina daptar". Janten Google Chrome Anjeun moal tiasa ngahapus Google tina daptar.

Firefox

Buka Firefox sareng pilih tilu garis nangtung gigireun gambar profil sareng pilih Pilihan. Pilih Pilarian, teras pilih pilihan anu sanés tina dropdown di handap Default Search Engine. Pikeun nambah mesin pencari anyar, pilih pilihan Milarian langkung seueur mesin pencari di handapeun halaman Milarian. Milarian mesin pencari atanapi milarian dina daptar, pilih pilihan, teras Tambihkeun kana Firefox. Pikeun miceun mesin pencari, pilih hiji nu Anjeun hoyong pupus tina daptar dina pilihan Hiji-Klik Search Engine, terus pilih tombol Cabut.

Firefox mangrupikeun salah sahiji pilihan anu anjeun tiasa ngotéktak Internét

Mesin pencari séjén

Urang bisa leuwih resep meunang hasil teangan atawa urutan béda ti Google. Teras waktosna pikeun milih mesin pencari sanés sapertos DuckDuckGo. Kauntungan utama DuckDuckGo nyaéta privasi dimana pangguna tiasa ngotéktak Internét. DDG henteu nyimpen inpormasi pribadi nalika anjeun ngotéktak. Hartina, éta henteu nyimpen data ngaliwatan sagala jinis cookies. Google terang inpormasi anjeun ngeunaan kabiasaan sareng rasa, lokasi, basa, jsb.

Pilihan séjén nyaéta Opera, anu ngagaduhan opat kauntungan utama pikeun panyungsi sanés: éta gancang sareng bébas iklan, éta mangrupikeun browser pribadi anu ngirangan tracking sareng internetan kalawan bebas internetan VPN, Éta épisién sareng gaduh sagala jinis alat anu mangpaat anu ngajantenkeun penangananna nyaman sareng praktis pisan.

Sajauh ieu kami parantos nyayogikeun anjeun sababaraha cara pikeun nyetél Google salaku mesin pencari standar anjeun. Seuseueurna pangguna langkung milih pikeun mesin pencari anu gancang sareng disaluyukeun. Sanaos Anjeun salawasna boga pilihan pikeun ngagunakeun hiji nu Anjeun pikaresep. Anu jelas nyaéta tina browser naon waé anjeun gaduh pilihan pikeun ngonpigurasikeun mesin pencari anu anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.