Kumaha terang sabaraha batré Windows 10 meakeun nalika dianggurkeun

Ngurus batré

Nalika urang ngantep Windows 10 dina bobo atanapi bobo, seueur operasi anu dilakukeun komputer dieureunkeun sareng konsumsi listrik na dikirangan. Sanaos, salami waktos ieu, listrik masih dikonsumsi dina komputer. Tapi jumlah anu pasti henteu kanyahoan. Kabeneran, sistem operasi ngenalkeun fitur anu ngamungkinkeun urang terang langkung seueur ngeunaan éta.

Mangrupikeun salah sahiji jinis laporan anu bakal ngamungkinkeun kami pikeun ngawaskeun naon anu lumangsung dina Windows 10 salami ieu waktos komputer bobo atanapi dianggurkeun. Janten urang gaduh langkung seueur data anu akurat ngeunaan naon konsumsi batréna dina waktos-waktos éta.

Ieu mangrupikeun salah sahiji mamang seueur pangguna, kumargi meureun aya waktos nalika anjeun teu ngagaduhan carjer sareng anjeun henteu terang naon anu paling saé pikeun anjeun lakukeun. Janten, anjeun tiasa tingali naon konsumsi anu lumangsung nalika Windows 10 sésana. Naon anu kudu urang lakukeun pikeun ngahontal ieu?

Batré portabel

Kami kedah komputer ngagaduhan «mode InstantGo» atanapi «Connected StandBy». Mangrupikeun modél kakuatan anu tiasa dianggo berkat integrasi antara parangkat lunak anu urang gaduh dina komputer éta nyalira, sareng sésana komponénna. Hatur nuhun kana sistem ieu, anjeun kéngingkeun modeu bobo atanapi bobo anu batréna langkung lami, salian ti nawiskeun sistem ngamimitian anu langkung gancang.

Kahiji anu urang kedah lakukeun nyaéta ngamimitian Windows 10 nganggo akun administrator. Nalika kami parantos ngalakukeun ieu, urang angkat ka fungsi paréntah paréntah. Ieu dimana urang kedah ngalebetkeun paréntah, nyaéta kieu (tanpa nganggo tanda petik): «powercfg / SleepStudy / output% USERPROemium% \ Desktop \ sleepstudy.html ». Fungsi paréntah ieu nyaéta nyiptakeun laporan ngeunaan kagiatan yén alat ieu anu parantos kami bahas ngeunaan ukuranana.

Ku cara kieu, urang bakal gaduh laporan lengkep anu bakal nunjukkeun kagiatan anu urang parantos di Windows 10 nalika komputer bobo atanapi ditunda. Kami bakal tiasa tingali konsumsi batréna anu parantos aya dina masing-masing momen ieu. Inpormasi anu bakal kapaké pisan pikeun kami.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.