Microsoft Outlook tiasa dianggo dina Android

gambaran

Upami anjeun pangguna tina platform Android tapi dina waktos anu sami anjeun henteu nyerah manajer email anu hébat Microsoft Outlook, berita ieu dipikaresep ku anjeun. Perusahaan Redmond henteu hilap pangguna na anu henteu gaduh telepon Lumia sareng ngumumkeun éta kadatangan jasa Outlook dina alat Android Wear.

Ti ayeuna, jalma anu ngagaduhan salah sahiji alat ieu bakal tiasa sawangan surélék anjeun ngalangkungan fungsi gulung anu kalebet na jawab aranjeunna ngalangkungan dikte sora atanapi ngalangkungan réspon anu parantos ditangtoskeun.

Langkung seueur aplikasi diangkut kanggo jam tangan Android sareng aplikasi Outlook henteu hoyong sono karéta ieu. Pangguna na dina platform ieu kabeneran berkat béja anu kami carioskeun, sareng éta tina ayeuna aranjeunna tiasa nyandak manajer email karesepna dina jam tangan dimana waé aranjeunna angkat.

Fungsi-fungsi anu kalebet rupi-rupi pisan, ti parios email anu ngahontal koropak kami, maca kami eusina jalma anu dipikaresep ku urang atanapi kakuatan jawab anu urang hoyong ti pigeulang urang sorangan, hatur nuhun kana fungsi dikte sora. Ngatur email Outlook urang moal gampang.

Pembaruan ayeuna nuju diluncurkeun ngalangkungan Google Play, janten parios toko di sababaraha dinten ka payun kanggo kéngingkeunana pas aya di nagara urang.

Naha anjeun pangguna tina klién email ieu? Aspék naon saur anjeun anu tiasa ditingkatkeun ngeunaan aplikasi Gmail?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.