Microsoft sareng Samsung bakal kolaborasi pikeun ngamajukeun penjualan Galaxy Book

Samsung Galaxy Book

Salami opat taun ayeuna, Microsoft parantos mingpin dunya manufaktur pakakas ku ngaluncurkeun kisaran Surface sareng teras mekarkeunana sareng Surface Pro sareng Sufrace Book range. Mangtaun-taun perusahaan parantos hasil pangsa pasar ngadeukeutan 20% di daérah tablet sareng konvérsi, pasar anu beuki ngagedur. Seueur pabrikan anu ngaluncurkeun alat anu bénten-bénten jinisna sapertos ieu ka pasar tapi henteu saurang ogé anu parantos tiasa damel pasangan sareng Microsoft ngamajukeun alatna.

Samsung

Anu mimiti ngalakukeun éta nyaéta Samsung, anu saatos peluncuran Galaxy Book, kisaran Samsung anyar anu sanés teras-terasna bet dina Android parantos mutuskeun pikeun kabisat ka Windows 10 nganggo tablet anu aranjeunna sampurna nyumponan kabutuhan seueur pangguna sareng prosesor Intel Core i5 sareng i7.

Sakumaha dilaporkeun ku perusahaan Korea Samsung, Microsoft parantos berkolaborasi dina pamekaran Galaxy Book sareng bakal teras dilakukeun dina alat-alat salajengna anu perusahaan Korea diluncurkeun dina pasaran teu lami. Salaku tambahan, duanana parantos nandatanganan perjanjian pikeun babarengan ngamajukeun alat ieu dina kampanye pamasaran pikeun diluncurkeun di dunya sakedik.

Microsoft mangrupikeun anu mimiti resep yén pangguna ngaganti laptop tradisional pikeun tablet anu tiasa dirobih nyaéta tablet sareng laptop ku gancang ngaleungitkeun keyboard atanapi nyumputkeunana di tukang. Windows 10 mangrupikeun alat munggaran anu henteu sacara khusus ditujukeun pikeun interaksi keyboard sareng mouse tapi aranjeunna tiasa dikontrol sacara sampurna upami ngalangkungan layar rampa na. Sanaos leres yén Windows 8 mangrupikeun tés litmus, sistem touch henteu ogé diterapkeun sapertos Windows 10. Al Cesar naon ari Cesar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.