Naon éta hosting sareng kumaha éta mangaruhan halaman wéb anjeun?

Dina taun-taun ayeuna, halaman wéb parantos janten salah sahiji saluran anu paling penting pikeun merek naon waé. Éta mangrupikeun rohangan dimana perusahaan ngalebetkeun inpormasi ngeunaan produk sareng/atanapi jasana. Kitu ogé, boh dina platform sapertos jaringan sosial atanapi kartu bisnis, pangguna diajak nganjang ka website.

Ieu hususna metot upami aya e-commerce nu ngajual produk béda. Henteu paduli naon halaman wéb éta, sadayana kedah dianggo leres unggal waktos sareng hosting, janten unsur krusial. Dina artikel ieu kami baris nganalisis naha.

Kumaha damel hosting?

server hosting

Di dunya komputer, urang mendakan istilah anu béda-béda anu sering tiasa rada téknis. Hosting mangrupikeun salah sahiji sareng diwangun ku jasa tina wéb hosting anu ngamungkinkeun anjeun nyebarkeun situs wéb atanapi aplikasi dina jaringan. Momen eta kahontal, eta ditarjamahkeun kana nyéwa spasi dina server a anu tanggung jawab pikeun nyimpen sadaya file sareng data situs wéb supados tiasa dianggo leres.

Nalika ngobrol ngeunaan server, kami ngalakukeun éta pikeun nunjukkeun yén éta tiasa dianggo unggal waktos supados halaman wéb sayogi supados pangguna tiasa ngaksés éta. Panyadia hosting tanggung jawab pikeun ngamankeun aspék ieu, ogé ngajagi anjeun tina kamungkinan serangan dina Internét.

Panyadia hosting ogé nyimpen file, média, sareng pangkalan data nu aya dina server, jadi salami ngaran domain diasupkeun, server bakal mindahkeun file perlu. Nalika milih éta, hal utama nyaéta analisa  naon kabutuhan perusahaan pikeun milih anu leres.

Jasa naon anu tiasa ditawarkeun panyadia hosting?

Salian sagalana yén kami geus kakeunaan saméméhna, posting nawarkeun jasa pisan mangpaat séjén nu patali jeung administrasi ramatloka. Dina hal ieu, kami ngarujuk kana sertipikat SSL, posting email, alat pamekar, layanan palanggan 24/7, cadangan halaman wéb otomatis atanapi pamasangan parangkat lunak anu béda.

Wéb hosting

Di sisi anu sanésna, kami sateuacana nyarios yén milih hiji hosting atanapi anu sanés bakal gumantung kana kabutuhan yén hiji pausahaan tangtu miboga. Alesanna sabab aya sababaraha jinis aranjeunna anu anjeun kedah terang sareng anu paling populér nyaéta: shared hosting, virtual private server hosting, WordPress hosting, Cloud Hosting sareng dedicated server hosting. Hadé pisan mun éta ngamimitian leutik jeung, pas ramatloka ngahontal volume tinggi lalulintas, ngarobah arah rencana leuwih maju.

Naon aspék anu kedah diperhatoskeun nalika milih server pikeun halaman wéb?

Sakali kami terang naon anu diwangun ku hosting sareng naon jasa anu tiasa disayogikeun, waktosna pikeun ningali naon aspék anu nangtukeun dimana urang kedah. nempatkeun fokus nalika milih hosting idéal. Naséhat anu munggaran nyaéta henteu milih hosting gratis pikeun halaman wéb kami, tapi kedah kahartos yén perusahaan hosting nampi kauntungan tina pamayaran anu béda,

Di sisi anu sanésna, urang ogé bakal ningali yén hosting ngabalikeun artos upami jasa anu ditawarkeunana henteu nyumponan kabutuhan urang atanapi henteu ngayakinkeun urang. Dugi halaman wéb na dijalankeun, kami moal terang upami jasa anu kami kontrak éta leres.

Sakumaha anu ditunjukkeun di awal, henteu sadayana gaduh kaahlian komputer. Ku alatan éta, lamun ieu kasus, éta pangalusna pikeun milih a hosting nu basajan nalika ngatur ti momen instalasi. Kanyataan yén panel kontrol anjeun intuitif ogé bakal janten aspék anu penting pikeun diperhatoskeun.

Upami aya unsur anu ngabédakeun hosting anu saé sareng anu goréng, éta nyaéta kagancangan ngamuat kaca. Hal anu paling penting nyaéta milih server anu ngajamin kacepetan optimal, ku kituna para nasabah henteu ngantunkeun halaman wéb upami aya reureuh. Sakumaha dipikanyaho, alesan abandoning téh alatan ngantosan leuwih ti 2 detik.

Ulasan ogé bakal penting. Sateuacan milih salah sahijina, urang bakal nganalisis pendapat dina Internét atanapi perusahaan, naon pangalamanana. Janten urang tiasa milih hiji jeung reputasi pangalusna gaduh. Aspék ieu dihubungkeun sareng jasa téknis anu sayogi, sabab éta bakal nawiskeun kami jaminan pikeun fungsi anu leres. Upami aya kamungkinan kasalahan, éta ngajamin yén aranjeunna tiasa ngabéréskeun masalah anu béda dina cara anu lincah.

Ayeuna urang terang aspék anu paling penting anu aya hubunganana sareng hosting, waktosna milih hiji katuhu pikeun ngarasakeun sagala kauntungan sarta jasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.