Fon naon anu kuring parantos pasang dina komputer

Font dina Windows 10

Fon anu parantos dipasang dina komputer urang sacara asli, urang tiasa nambihan seueur anu dipikahoyong, éta ngamungkinkeun urang nganggo font anu sanés nalika nyerat dokumén, ogé nalika poster poster atanapi jinis dokumén anu kalebet hurup sareng angka. Word, Photoshop, Excel ... atanapi aplikasi sanés anu kéngingkeun nambihan téks, inum tina font Windows.

Henteu salah sahiji aplikasi ieu kalebet fon, font anu sayogi dina komputer urang dipasang sareng Windows 10 sareng sayogi pikeun sadaya aplikasi anu kami pasang dina komputer urang. Maka, nalika urang masang anu énggal, urang henteu install deui dina aplikasi, tapi urang dilakukeun dina sistem tiasa dianggo ku sadaya aplikasi.

Dimana font dipendakan dina Windows 10?

Sakumaha anu kuring sebatkeun dina paragraf samemehna, fon dina Windows 10 dipasang sacara asli, janten upami urang hoyong ngaksés folderna kanggo masang langkung seueur, urang kedah aksés kana Polder font dina Windows.

Nanging, sanés metoda pangsaéna pikeun mariksa font mana anu dipasang sareng tipeu mana anu ditawarkeun ku kami. Pikeun ningali fon anu ditawarkeunana, urang kedah aksés kana Pilihan konfigurasi Windows.

  • Mimiti, kami ngaksés konfigurasi Windows 10 ngalangkungan pintasan keyboard Windows + i, atanapi urang ngalangkungan ménu start sareng ngeklik roda roda gigi anu ditingalikeun dina beulah kénca handap menu ieu.
  • Teras, urang aksés kana pilihan Personalisasi sareng dina personalisasi, pencét kana Sumber, aya dina kolom kénca menu.

Dina kolom kénca, sadaya font anu parantos kami pasang dina komputer kami ditingalikeun dumasar abjad. Ku ngaklik masing-masing éta, éta nunjukkeun conto layar lengkep pikeun bentuk sadaya hurup sareng angka anu ditawarkeun ku kami.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.