Samsung, ngalangkungan jasa téknisna, nyarankeun henteu masang Windows 10

Windows 10

Tanggal 29 Juli, éta bakal sataun ti saprak diluncurkeun resmi di Windows 10, sareng ieu bakal ngeureunkeun kamungkinan anu ditawarkeun ku Microsoft ka sadaya pangguna Windows 7 atanapi Windows 8.1 pikeun ningkatkeun ka sistem operasi anu gratis. Alesan anu saé pikeun ngamutahirkeun parantos dipikaterang, tapi pikeun pangguna anu gaduh alat Samsung pembaruan ieu sigana henteu disarankeun pisan.

Sarta éta Numutkeun kana jasa téknis henteu disarankeun, dina sababaraha kasus, ningkatkeun ka Windows 10 sabab aya masalah anu aya hubunganana sareng supir.

Éta sadayana dimimitian ku a pangguna anu ngalaporkeun masalah dina sambungan laptop Samsung sareng WiFi na saatos ningkatkeun kana Windows 10. Pesen ti jasa téknis perusahaan Koréa Kidul henteu kedah ragu;

Kami henteu nyarankeun masang Windows 10 dina laptop Samsung sareng PC desktop, kami masih koordinasi sareng Microsoft dina masalah ieu.

Supir anu aya dina halaman wéb kami henteu acan cocog sareng vérsi Windows anu pangénggalna. Umumna disarankeun pikeun ngajaga vérsi Windows ayeuna, sareng ngapdet sakali Windows 10 teu ngagaduhan masalah dina laptop sareng desktop urang, bahkan monitor.

Tangtosna, sigana Samsung sareng Microsoft parantos damel sasarengan pikeun méréskeun masalah-masalah ieu anu tiasa janten nyeri sirah utama pikeun langkung ti hiji pangguna anu ngagaduhan alat ti perusahaan asal Koréa Kidul.

Perusahaan anu ngajalankeun Satya Nadella ogé parantos nyarios ngeunaan masalah ieu kalayan pesen kieu;

Microsoft sareng Samsung parantos komitmen pikeun Windows 10, sareng damel babarengan nganteurkeun pangalaman anu pangsaéna nalika ningkatkeun kana Windows 10.

Ayeuna terserah ka pangguna naon waé pikeun ngamutahirkeun atanapi henteu kana Windows 10, tapi tanpa ragu masalahna aya sareng kedah ditaksir sateuacan ngaléngkah ka sistem operasi anu énggal.

Naha anjeun ngagaduhan masalah sareng alat Samsung nalika ningkatkeun kana Windows 10?.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.