Ti tanggal 26 Maret, vérsi munggaran Windows 10 bakal lirén nampi pembaruan

Microsoft

Tanggal 29 Juli 2015 Microsoft sacara resmi nampilkeun vérsi anu munggaran tina Windows 10, anu jumlahna 1507. Sawatara waktos engké sistem operasi anyar terus tumuh dina hal pangsa pasar, sareng kéngingkeun opini anu saé tina pangguna. Pikeun bagian aranjeunna, jalma-jalma di Satya Nadella tetep ngerjakeun paningkatan pikeun parangkat lunak anyar anu mana aranjeunna parantos mutuskeun nyandak kaputusan penting.

Sarta éta Sakumaha dikonfirmasi ku Microsoft nyalira ti 26 Maret payun, éta vérsi munggaran Windows 10 kedah nampi dukungan sareng pembaruan. Kaputusan penting sabab urang nyarioskeun vérsi anu parantos aya di pasar sababaraha bulan, tapi anu dina gilirannana henteu ngagaduhan hartos kumargi ngan 3% pangguna anu masih kénéh nganggona.

Ti saprak peluncuran éta versi mimiti Windows 10, Microsoft parantos ngaluarkeun dua pembaruan utama, 1511, katelah "Pembaruan Nopémber" sareng taun 1607 katelah "Pembaruan Anniversary", anu seuseueurna pangguna tina sistem operasi énggal, sanaos masih aya sababaraha laggards anu ti Redmond nyobian nyorong pikeun ngapdet, nyésakeun versi mimiti Windows anu anyar teu didukung.

Versi Windows 10 ieu ogé moal sayogi pikeun diunduh ti 26 Maret payun tina halaman wéb resmi Microsoft. Upami anjeun nganggo vérsi ieu, anjeun masih gaduh waktos, tapi rekomendasi kami nyaéta anjeun mutahirkeun gancang-gancang sareng anjeun bakal nguntungkeun pamutahiran penting anu parantos dilebetkeun.

Naha anjeun ningali logika kaputusan anu dilakukeun ku Microsoft angkat tanpa dukungan sareng tanpa aya pembaruan pikeun versi mimiti Windows 10?.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.