Windows Live Rasul

Dina taun 2000an, Windows Live Messenger, babarengan sareng ICQ, janten alat anu paling dianggo ku pangguna pikeun komunikasi liwat Internét. Cara komunikasi ieu, urang tiasa nimbangkeun épolusi grafis tina IRCs, anu estetika basis DOS tinggaleun seueur anu dipikahoyong.

Duanana Messenger sareng ICQ janten alat pilihan pikeun jutaan pangguna, ninggalkeun IRC pikeun jalma anu ngagaduhan langkung seueur élmu, atanapi hoyong ngahubungi batur pikeun mendakan inpormasi ngeunaan topik anu khusus atanapi khusus tina poko anu tangtu, hatur nuhun ka chat room anu tiasa dianggo ku kami.

Tapi sakumaha mangtaun-taun, platform komunikasi anyar pikeun pangguna sumping sareng sistem olahtalatah Microsoft's Messenger murag. Aplikasi ieu disarengan ku sapasang aplikasi ti Microsoft disebut Windows Live Essential, paket aplikasi anu urang kedah instal nyalira tina vérsi Windows anu urang gaduh sareng salian ti Messenger ogé nawiskeun kami:

  • Windows Mail Desktop
  • Kasalametan Kulawarga Microsoft
  • OneDrive pikeun Windows
  • windows pilem maker
  • Galeri Poto Windows
  • Windows Writer
  • Panyambung Microsoft Outlook Hotmail

Peluncuran Windows 8, tanggal 4 Oktober 2012, nandaan awal akhir pikeun Windows Messenger, sabab salian ti pengumuman vérsi Windows anyar, Microsoft ngumumkeun yén aplikasi olahtalatah Messenger éta bakal lirén damel tanggal 8 April 2013.

Versi stabil Windows Live Messenger pangénggalna aya dina Windows Live Essential, sapasang aplikasi tambahan pikeun Windows éta aranjeunna nambihan séri aplikasi anu pikaresepeun pisan sapertos Windows Movie Maker atanapi Outllok Hotmail Connector. Microsoft tetep nyimpen éta aplikasi tina apdet dugi ka taun kamari, dina waktos éta dihapus tina sérver na, nyegah pangguna tina ngaunduh.

Ngémutan yén Microsoft henteu ngamutahirkeun aplikasi salami sababaraha taun, fungsionalitas anu aplikasi ieu tiasa nawiskeun ka kami terbatas pisan, janten kacuali anjeun teraskeun nganggo Windows XP, teu mungkin anjeun leres-leres resep ngamangpaatkeun éta.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.