Tweek: hal anu paling caket kana diary kertas sareng gratis

Saminggu

Karek asup bulan Séptémber, anu leres nyaéta pikeun seueur éta tiasa janten musibah anu lengkep pikeun nyusun diri, sareng ngemutan yén dina sababaraha waktos antara padamelan sareng kahirupan pribadi seueur teuing hal anu kedah dilakukeun sareng henteu gampang dikendali sadayana. Tina ideu ieu parantos sumping Tweek, sajenis kalénder online anu tiasa sacara gampil ngagentos jadwal anjeun saumur hirup.

Sareng éta, bet Tweek rada saderhana. Éta halaman wéb leutik éta Éta bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun agenda anjeun nyalira anu ngalebetkeun tugas anjeun ku cara anu saderhana sareng saderhana, sajaba ti anjeun kéngingkeun sadaya jinis parobihan bahkan nyiptakeun vérsi pikeun nyetak gancang, hal anu tiasa manpaat pisan dina kasempetan-acara anu tangtu.

Ieu Tweek, agenda online gratis anu tiasa ngagentos makalah

Dina hal ieu, sapertos anu parantos kami sebatkeun, Tweek mangrupikeun agenda online atanapi kalénder anu tiasa manpaat pisan nalika ngatur organisasi anjeun. Anjeun kedah waé angkat website maranéhanana pikeun ngamimitian dimana anjeun tiasa lebet, nyiptakeun akun atanapi ngan saukur nguji aplikasi éta henteu kedah nyimpen data anjeun atanapi ngadamel akun.

Terasna, sanaos antarmuka na ayeuna dina basa Inggris, fungsina saderhana pisan. Mangga klik dina salah sahiji dinten kanggo nyiptakeun tugas énggal kantun ngetikna. Engké, upami anjeun kersa, anjeun gaduh pilihan kanggo masihan warna pikeun ngabédakeunana, contona.

Saminggu

Ku cara kieu, anjeun tiasa ngantepkeun dinten anjeun teratur sateuacana, ngémutan yén engké anjeun tiasa gaduh kamungkinan tandaan tugas-tugas tinangtu réngsé gancang sareng hiji klik, ditambah anjeun tiasa ngetok teras pencét Ctrl + P atanapi aksés naon waé pikeun ngahasilkeun pérsi cetak anu anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun agenda anjeun dina kertas.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha nyingkronkeun kalénder Gmail sareng kalénder Windows 10

Salaku tambahan, tanpa ragu salah sahiji aspék pangpentingna nyaéta di handap, dina bagian tina hiji poé. Ieuh anjeun tiasa nambihan sadaya padamelan atanapi catetan anu anjeun pikahoyong sareng anu henteu aya hubunganana sareng dinten anu khusus, Ku cara sapertos kitu anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun ngaksésan éta iraha waé. Ku cara kieu, Tweek tiasa katingali sapertos alternatif anu saé pisan pikeun pangrojong fisik janten disarankeun pikeun nyobaan upami anjeun resep, ngémutan yén kaseueuran pungsi sayogi dina versi gratis sareng éta multi-alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.