Kumaha ngakses sajarah Microsoft Edge di Windows 10

Panjangan ujung

Sejarah mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna anu tiasa ditawarkeun ku panyungsi pikeun kami. Seueur jalma mikir yén éta mangrupikeun masalah sabab éta nyimpen rékor sadaya halaman wéb anu kami kadatangan, masalah ageung alit upami urang ngalakukeun tina padamelan, sareng upami aya anu ngagaduhan aksés ka éta aranjeunna tiasa terang iraha waé halaman anu urang ngagaduhan dilongok. Tapi ngantepkeun masalah-masalah ieu, sajarah ngamungkinkeun urang ningali deui halaman wéb éta anu kami henteu émut naon éta sareng kami poho pikeun nyirian. Pasti dina sababaraha kasempetan anjeun hoyong émut halaman wéb anu anjeun pernah kunjungi sababaraha dinten ka pengker tapi henteu mendakannana. Ieuh sajarah browsing mangrupakeun kabagjaan.

Upami anjeun teu hoyong saha waé anu terang halaman wéb anu anjeun kunjung henteu paduli komputer anu anjeun anggo, pilihan anu pangsaéna nyaéta pikeun browsing sacara pribadi, pilihan anu henteu aya jejak dina komputer urang. Tapi nyingkahan rasa hoream anu dipiboga ku sababaraha pangguna, dinten ayeuna urang bade nunjukkeun dimana ayana sajarah Microsoft Edge sareng pilihan naon anu tiasa kami laksanakeun. Sanaos kanyataan yén Microsoft Edge masih mangrupikeun panyungsi anu rada kagok sareng lambat, éta kedah dipikaterang éta Microsoft parantos hadé pisan dina hal gampang panggunaan sareng pilihan anu sayogi.

Akses sajarah Microsoft Edge dina Windows 10

sajarah-microsoft-edge

Ngakses sajarah Microsoft Edge saderhana pisan kumargi urang ngan ukur kedah pencét tilu garis horizontal anu aya di sisi katuhu layar, gigireun pensil anu ngamungkinkeun urang ngadamel anotasi dina layar, teras pencét dina jam.

Sakali kabuka kami bakal ningali halaman wéb pamungkas anu kami parantos didatangan dinten anu sami sareng sésana dina saminggu. Upami urang hoyong mupus sadaya sajarah Urang kedah pencét kana pilihan Hapus sadayana sajarah, anu aya di luhur jandela dimana urang aya.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.